Снощи след Тютюн“ имах среща с деца от школа, които

...
Снощи след Тютюн“ имах среща с деца от школа, които
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Зад маските на авторитетите у нас се крие куха стена 


„ Снощи след „ Тютюн “ имах среща с деца от школа, които желаят да станат артисти. Бяха толкоз щастливи и окрилени след представлението, че сърце не ми даде да им кажа част от бруталната истина “, показа във фейсбук актрисата Диана Димитрова. Тя не икономисва истината за задкулисието на БГ киното на своите почитатели във фейсбук.

„ Как да им кажа, че кастинги в киното съвсем не се вършат? Как да ги предупредя за подмолните игри, че функциите се дават постоянно единствено по „ заслуги “?, пита риторично Димитрова.

Бившата „ муза “ на писателя Калин Терзийски предизвестява децата от актьорската школа „ да не се подлъгват по маските, които престижите си поставят “. Актрисата излага и претекстовете за тази остро сериозна оценка – по думите й зад маските се крие „ куха стена “, зад която е „ плесен и мафия “.

Като квалифициран художник с няколко изложения зад тила си Димитрова е привикнала да чете хората по изражението на техните лица и най-много по очите, признава самата тя. „ Качествените хора се разпознават по очите “, поучава ученици на школата актрисата.

В обществените мрежи Диана Димитрова раздава лични упътвания и на момчето Крис, което мечтае за актьорска кариера. „ Винаги слушай интуицията си и бъди праволинеен към малодушните. Ще се опитат да те трансформират и да те сложат в матрица. Имаш темперамент, покажи им го, когато се опитат да те пречупят “, написа в профила си във фейсбук театралната Ирина.

От поста на актрисата се схваща, че тя е взискателна освен към другите, само че и към себе си. Диана доверява, че постоянно „ тества себе си и силите си, когато свършат “.

„ Искам да обрисувам по-докосващи картини, по-живи и смислени “, пожелава си актрисата художник.Екранната доктор Огнянова признава още, че „ всеки ден желала от ден на ден от себе си “. Стигнала до такава степен, че от време на време „ не можела да се понася “.

„ Уча се обаче да не съм чак толкоз огромен перфекционист, тъй като смисълът е другаде “, прецизира театралната актриса и прибавя, че „ има нещо доста крепко в това да се издържаш самичък от изкуството си “.

„ Даже е сюрреалистично за шуробаджанащината в страната ни “, счита Димитрова. В най-близките проекти на Диана влиза и нова галерия в столицата. Актрисата не издава датата на откриването на вернисажа. Според ценители на изкуството Димитрова щяла да изложи новите си платна към 8 март тази година в чест на интернационалния женски празник.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР