Снощи се проведе митинг в защита на министъра на отбраната

...
Снощи се проведе митинг в защита на министъра на отбраната
Коментари Харесай

Военният министър отиде да се ръкува с протестиращи срещу НАТО

Снощи се организира протест в отбрана на министъра на защитата Стефан Янев и позицията му, че не би трябвало да се разполагат елементи на НАТО у нас.

„ Идеята бе стартирана от командващия обединените въоръжени сили на НАТО в Европа, ген. Тод Уолтърс, само че българският боен министър се опълчи. В митинга, проведен от Народно обществено придвижване, участваха към 40 индивида “, оповестиха уредниците.

Според тях Янев показал „ геройство и възприятие за отговорност, изразявайки не персонално мнение, а настроенията и мислите на голяма част от българския народ “.

НАТО-вските войски пък щели да нарушат суверенитета ни и да изострят спора сред Русия и Украйна.

Малко след 18,00 часа министърът излезе от министерството и се срещна с участниците в митинга, които носят плакати „ Никога против Русия! “, „ Подкрепяме министъра на защитата “ и „ България - зона на мира “. Той бива посрещнат с бурни овации и се ръкува с тях.

„ Ключовата дума е народен интерес - това търсим, това пазим, тъй че бъдете спокойни, ще създадем каквото е належащо “, дава обещание Янев – незнайно дали в персонално или министерско качество.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР