Снощи Росавиация публикува пълния списък с имената на всички пътници

...
Снощи Росавиация публикува пълния списък с имената на всички пътници
Коментари Харесай

След пълна блокада и цяла нощ оглед: Започнаха да извозват телата на шефовете на Вагнер




Снощи Росавиация разгласява цялостния лист с имената на всички пасажери и екипаж на самолета, а регионът край село Куженкино бе блокиран от сили на полицията. Полицейски постове с тежко въоръжени униформени спираха всички транспортни средства. Самото село Куженкино е на към 3 километра от мястото, на което се разруши самолетът.

И в двете посоки по селския път през нощта от време на време минаха коли на Министерството на изключителните обстановки и следствения комитет. Криминалисти в специфични дрехи заснемаха останките на разрушилата се машина.

Чак към 6 часа локално време черни бусове напуснаха мястото на злополуката и се насочиха към моргата в град Твер. По информация на Телеграм канала " Фонтанка " телата на всички починали са превозени към отделението по Съдебна медицина, където ще бъдат осъществени съдебномедицинските и ДНК експертизи. 

 

Сайтът Flightradar24, който наблюдава полетите на самолетите по целия свят, разгласява обстоен доклад за полета на бизнес машината на Пригожин. Според информацията самолетът Embraer Legacy 600 е почнал да предава данни в 17.46 часа през вчерашния ден в Москва. Координати обаче не са споделяни по тази причина и Flightradar24 е могъл да дефинира местоположението му единствено от 17:59 до 18:11 часа московско време, когато самолетът се е отдалечил от Москва в северозападна посока.

Снимка: БТА/АР

Той се е издигнал на 8500 метра височина, а в 18.19 часа е почнал да пада. В идващите 22 секунди машината е паднала до 2500 метра височина, след което предавателите му замлъкват. 

Снимка: БТА/АР
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР