Снощи, по време на продължаващият до неделя Автосалон София 2017,

...
Снощи, по време на продължаващият до неделя Автосалон София 2017,
Коментари Харесай

Хората на Гриша Ганчев показа уникален нов джип! 4 бройки бяха продадени още преди да е завършил Автосалона в София

Снощи, по време на продължаващият до неделя Автосалон София 2017, се състоя премиерата на напълно новия модел H6 на профилираната в SUV модели марка HAVAL, част от колоса Great Wall.

Световната премиера на Haval H6 се състоя през април тази година по време на интернационалното ревю в Шанхай, а в този момент с дебюта си пред българските консуматори, колата означи появяването си за първи път пред аудитория отвън Китай.

Демонстрираният на щанда на HAVAL е пълноразмерно SUV, оборудвано с двулитров бензинов мотор със 190 конски сили и смесен със седемстепенна роботизирана предавателна кутия.

“Автомобилът разполага с извънредно богат набор варианти, измежду които е и камера, която покрива пространството към него, асистенти за тръгване и втурване по надолнище, помощник за следване на пътното платно, а също по този начин има и три режима на поведение- естествен, пестелив и състезателен, и други ”, показа по време на премиерата Тодор Стойков- търговски шеф на Българска Автомобилна Индустрия.
7DniSofia.bg научи, че още в границите на салона досега, към този момент 4-ма последователи на ЦСКА са дали поръчка да си купят от новата продукция, която ще се сглобява в завода на Гриша Ганчев край Ловеч. От компанията пък чакат с помощта на новата трансформация на джипа продажбите им в България да скочат още повече и до края на идната година към този момент да са в Топ 6 по този индикатор.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР