Снощи около 23:45 ч. служители от Пето Районно управление –

...
Снощи около 23:45 ч. служители от Пето Районно управление –
Коментари Харесай

Гонка между ТИР и полиция в Бургас завърши с катастрофа


Снощи към 23:45 ч. чиновници от Пето Районно ръководство – Бургас забелязали наоколо до блок №39 в комплекс „ Изгрев “ (в еднопосочна улица) лъкатушен ТИР. Полицаите подали сигнал със стоп-палка за прекъсване и осъществяване на полицейска инспекция. Водачът не се съобразил с полицейските разпоредби и увеличавайки скоростта се присъединил в улица „ Димитър Димов “ , преминавайки с десен завой по улица „ Копривщица “, бул. „ Демокрация “, улица „ Дунав “ и с десен завой по бул. „ Стефан Стамболов “ в посока София.
 Оставиха в ареста водача от гонката в центъра на Бургас Оставиха в ареста водача от гонката в центъра на Бургас
39-годишният Николай Дачев, който профуча по централните пешеходни улици на Бургас и катастрофира след гонка с полицията в петък вечер,...

ТИР-ът е последван от полицейски патрули и в региона на едно от кръговите кръстовища, заради придвижване с несъобразена скорост по мокра пътна настилка, товарния автомобил се преобърнал, блокирайки бул. „ Никола Петков “ в посока от комплекс „ Изгрев “ към Централна градска част и София. По пътното платно е разсипан дървения материал, с който е бил претрупан.

Установено е, че зад кормилото на ТИР-а бил 18 годишен юноша от Средец , обитаващ обществено жилище в комплекс „ Славейков “. Момчето е остарял познайник на полицията, като неведнъж е правил обири на дребни движимости и хранителни артикули от търговски обекти. Навършил е пълноправие преди месец, само че поради коронакризата към момента не е пренасочен отвън общественото жилище. Младежът не има шофьорска брошура и е дал спорни пояснения по какъв начин е проникнал в кабината на ТИР-а.  Към момента 18-годишнияш юноша е арестуван за период от 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на обилни материални вреди по несъобразителност след ръководство на моторно транспортно средство (МПС).
 Гонка в Русенско лиши живота на почтен човек Гонка в Русенско лиши живота на почтен човек
Мъж почина в тежка злополука през предходната вечер в град Сеново, Русенско. Други четирима души, сред които и две дами, са ранени и о...
Пътната права на бул. „ Никола Петков “ е освободена от ТИР-а към 05:15 ч., когато товарния автомобил е изправен на гуми и изтеглен и е възобновен естественият пътен трафик. Във връзка с осъществения пътен случай, от който няма потърпевши, само че са настъпили обилни материални вреди, маршрутът на рейсовете от градския и междуградски превоз, както и леките коли от комплексите „ Изгрев “ и „ Зорница “, ще бъдат пренасочвани по обходен маршрут.  По случая в Пето Районно ръководство – Бургас е формирано досъдебно произвеждане.
„ Както си седнал съм просто слушам извънредно гръмък тон. Излизам на терасата, виждам хвърчат полицейски коли, сирени, какво става? “, описват пред малкия екран очевидци. „ Бяхме малко преди кръговото. Полицаите караха зад него и той напряко се обърна пред нас тук на кръговото. Отцепиха придвижването, не ни даваха да преминем “, изясняват други очевидци на случая. Оказало се, че ТИР-ът бил откраднат от паркинга на дружество за дървообработка . В каросерията му били натоварени плоскости на стойност 40 000 лв.. По-късно стана ясно, че паркингът е охраняван, а стоката е трябвало да пътува за Русе.
ВИДЕО може да гледате -.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР