Снощи на сцената на ,,Като две капки вода гласовитата певица

...
Снощи на сцената на ,,Като две капки вода гласовитата певица
Коментари Харесай

Изненада! Християна Лоизу обяви в ефира на ,,Като две капки вода, че чака бебе

Снощи на сцената на,,Като две капки вода " гласовитата певица Християна Лоизу  обяви радостната вест, че чака своето първо дете.  Тя се оправи ужасно с гласовете и паметните придвижвания на дивите Шакира и Риана, а в края на осъществяването хвана микрофона, с цел да заяви щастливите новини.

„ Ще го кажа за пръв път в ефир – бременна съм ” , сподели певицата.
                             

Първа победа в дванадесетия сезон на най-хубавото шоу за фалшификати сграбчи Наско от Б.Т.Р. Талантливият артист трогна всички с превъплъщението на Лучано Павароти, а на сцената бе акомпаниран от камерен оркестър.

„ До последния миг ни караше да се вълнуваме с теб. Това беше осъществяване с доста усет и грациозност “ , възхитена бе Хилда Казасян.
 Невероятни фрагменти от втория лайф на,,Като две капки вода  Невероятни фрагменти от втория лайф на,,Като две капки вода  Невероятни фрагменти от втория лайф на,,Като две капки вода  Невероятни фрагменти от втория лайф на,,Като две капки вода
В първата реплика за вечерта се впусна Елена Атанасова, която Бутонът на шанса сблъска и с първия двоен облик. Тя се трансформира в Гери-Никол и 100 KILA и извърши шлагера „ Направо ги умъртвявам “. Веднага след нея Владо Зомбори обра овациите на публиката с облика на Адел и песента „ Hello “.

„ Много хора са имитирали Адел, само че никой не е достигал този подробност в имитацията. Човек не помни, че не е тя на сцената. Ти си удивително надарен човек “ , очарована след осъществяването беше Хилда Казасян.
 Вижте всички участници в  Вижте всички участници в  Вижте всички участници в  Вижте всички участници в
Джулиана Гани впечатли със комплицираната хореография на поп-иконата – Дженифър Лопес и една от най-емблематичните й песни „ On The Floor “. „ Много съм впечатлен от умеенето ви да имитирате “ , сподели Веселин Маринов след поразителното осъществяване на Джулиана.

Следващият понеделник (4-и март), ден след националния празник на България, в шоуто „ Като две капки вода “ ще звучат единствено български песни. В 20:00 ч. по NOVA феновете ще видят новите облици, в които осемте звездни участници ще влязат.



Бутонът на шанса отреди Панайот Панайотов да бъде Кирил Маричков, Християна да извърши Маргарита Хранова, Елена ще би трябвало да имитира Светльо Витков, Иво Аръков ще пее като Наско от Б.Т.Р., Джулиана ще бъде Тони Димитрова, Мария ще влезе в света на Звезди от Ахат, Владо Зомбори ще би трябвало да танцува и пее като Васил Найденов, а Наско ще излезе като Веселин Маринов. Как ще се оправят те и кой ще грабне идната победа? – разберете идващия понеделник от 20:00 по NOVA.

Следете , формалните профили на „ Като две капки вода “ в  и , както и  за повече информация.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР