Снощи морето изхвърли на брега мъж, който всеки момент очакваме

...
Снощи морето изхвърли на брега мъж, който всеки момент очакваме
Коментари Харесай

Кметът на Царево: Морето изхвърли тяло на мъж, издирват се две жени

„ Снощи морето изхвърли на брега мъж, който всеки миг чакаме да бъде разпознат Все още се търсят две дами ”. Това сподели в ефира на „ Здравей, България ” кметът на Царево Георги Лапчев.

Спасители претърсват целия залив. Градоначалникът се надява търсените да бъдат живи и здрави, макар че прогнозите не били оптимистични. Международен катер и подобен на „ Гранична полиция ” ще се включат в издирването.

„ Има досъдебни производства за наводнени и непочистени дерета и сигнали до Регионална инспекция за опазване на околната среда. Те са за извличане на инертни материали от коритото на река Черна, директно до устието ”, твърди общинският консултант Емил Пейчев. По думите му плуващите в реката отпадъци и даже гуми най-вероятно са запушили коритото и водата е скъсала моста.

От потопа по Черноморието най-сериозно бе наранена община Царево. Под вода са Лозенец, Арапя, Варвара и всички къмпинги от Созопол до Синеморец. Пътят Царево – Варвара е от най-засегнатите в региона на потопа. Наводненията срутват основите на моста и го правят на процедура негоден. Пътното трасе е изцяло затворено. Дерето под моста е напълно залято, а сега водата се е оттекла и е оставила своите следи. Днес от Сливен ще бъде докаран понтонен мост, до момента в който тече ремонтът на разваления.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР