Снощи границата беше премината. Десетки полицаи бяха в болница. Видяхме

...
Снощи границата беше премината. Десетки полицаи бяха в болница. Видяхме
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Снощи границата беше премината, Отровното трио да бъде дадено под съд

Снощи границата беше премината. Десетки служители на реда бяха в болница. Видяхме ненужна реплика на платения митинг. Подложиха българските служители на реда на крайни унижения. Това сподели от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко.

Какво видяхме при повдигането на палатковите лагери на протестиращите – нечистотия, бутилки,, алкохол - оставаш с възприятието, че там е живяло всичко друго, само че не и хора. Цяла нощ чиновници на Столична община бяха ангажирани да почистят тази гнусна панорама. Свидетели сме на денонощна работа на незабавните медици. Всичко това коства скъпо на българските данъкоплатци, а не на хора, които над 50 дни стоят по улиците и незнайно какво работят. Именно по тази причина моля към Столична община да бъде връчена на основателите на тези метежи – на това бездарно и безконтролно трио, съобщи Рашидов.

За похищението към българските лавица приканвам страната да даде под съд "Отровното трио ". Най-лесно е да плюеш и да рушиш. Тези хора не знам с какво могат да се похвалят, с изключение на с отричане и храчене, акцентира той, като съобщи, че "Отровното трио " са деца и внуци на "тежката комунистическа номенклатура ".

Президентът и неговата имитация "Мутри, вън " му даде лъжливо самочувствие. Снощи ясно се видя къде са мутрите – това са тези, които замерят българските служители на реда, сподели още Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР