Снощи дългогодишната партньорка на Йордан Камелия пристигна във Фермата. Двамата

...
Снощи дългогодишната партньорка на Йордан Камелия пристигна във Фермата. Двамата
Коментари Харесай

Тежка драма във Фермата! Сълзи, прошка и силен катарзис!

 Снощи дългогодишната партньорка на Йордан Камелия дойде във " Фермата ". Двамата годеници имаха дълъг и тежък диалог, който мина през разнообразни етапи. Имаше моменти, в които те бяха на ръба на раздялата, имаше самопризнания, молби, сълзи и амнистия.

“Ти за следващ път ми доказваш, какъв брой огромен човек си ", показа Йордан. “Ние сме синергия. Един без различен не можем ", сподели Камелия.

В последна сметка годениците стигнаха до заключението, че двамата са основани един за различен и пожелаха Камелия да остане за целия ден в стопанството.

" Не ви поисквам да сте на мое място, вечер да сядате пред тв приемника и да се чудите какво още ще видите! “, съобщи Камелия на новата двойка с влизането си в стопанството. Отчаяната избраница призна, че откогато Данчо и Даяна се натискат пред камерите, сънят и нервите й са разрушени, а съжалението на близките я смазва.

Жегната от признанието й, Даяна побърза да се извини за свободното си държание и да се отдръпна от полесражението. Останали уединено, фокусникът и певицата организираха трагичен, непосилен диалог, цялостен с обвинявания, молби и интимни самопризнания. 

Горчивите й думи отприщиха океан от страсти във фокусника, който до неотдавна кроеше проекти за бъдещето си с Ханджиева. " Отпуснах се прекомерно доста, тъй като ми беше хубаво, доста харесах Даяна като жена. Но нещата, които си виждала до през днешния ден, повече няма да ги виждаш! Обещавам ти! Съжалявам, че се демонстрирах слаб и ти предизвиках всичко това. Обичам те! “, разхлипа се неудържимо той и мощно прегърна годеницата си. В последна сметка двамата взеха решение, че са основани един за различен и нищо не може да ги раздели, а Камелия напусна фермата спокойна за бъдещето им.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР