Снимков материал показва изписването на едно от разменените бебета в

...
Снимков материал показва изписването на едно от разменените бебета в
Коментари Харесай

Снимков материал показва изписването на едно от разменените бебета в Шейново

Снимков материал демонстрира изписването на едно от разменените бебета в " Шейново ". Това съобщи  юристът на едното от фамилиите Стоян Стойков.

" Разполагам със снимков материал на акушерката, която ги е изписвала, по какъв начин тя държи бебето Ванеса и го предава на майката, по какъв начин тя държи детето и се снима с бащата и дядото ", изясни бранителят.

Вчера стартира делото за разменените бебета. Според юриста от това, което е чул по време на съвещанието, най-вероятно размяната се е случила в стаята преди неонатологията. Той съобщи, че казусът към момента е продължаваща мъка за родителите, предава Българска национална телевизия.

" В отчета по делото, който е обществен, съдът е приел, че е налице неточност. Това изобщо не е противоречиво. Как ще се отрази делото на моите доверители, желая да кажа, че все още те са изумени от първичното признание на грешката и по какъв начин се твърди, че не е имало. Може би в един миг ще се твърди, че не е имало раждане в " Шейново " на тези две деца ", сподели още Стоян Стойков.
По негови думи един от очевидците по делото декларирал в правосъдната зала, че един от чиновниците в болничното заведение е постъпил на работа там на 9 септември. Бил е на работа в деня на изписването на бебетата - 13 септември. А незабавно по-късно е напуснал.

Адвокатът на лечебното заведение пък съобщи, че по време на съвещанието лекарите очевидци са удостоверили, че гривничките на бебетата са били сверени при изписването.

" Ако сътрудника е желал да открива избрани условия и да приканва очевидци е имал опция да го направи ", сподели Вили Костадинова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР