Снимките за новогодишнта програма в БНТ вървят с пълна пара,

...
Снимките за новогодишнта програма в БНТ вървят с пълна пара,
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena: БНТ троши луди пари за новогодишна програма, събра екс гаджетата Алекс Сърчаджиева и Руслан Мъйнов

Снимките за новогодишнта стратегия в Българска национална телевизия вървят с цялостна пара, издава участничка в празничното шоу. Танцьорка от балет ни изпрати писмо, по какъв начин минава снимачния ден и кои известни лица са ангажирани в фотосите. Едновременно с това Евгени Минчев, който евентуално ще взе участие в програмата, илюстрира казаното от нашата читателка със фотоси, оповестени в профила му във Facebook.

Ето какво ни написа нашата „ агентка “:

Здравейте, Искам да ви опиша за Новогодишната стратегия на Българска национална телевизия. Аз съм танцьорка в балет и участвахме в фотосите през днешния ден. Принципно гледат да ни снимат на разнообразни групи, с цел да няма скупчване поради коринавируса. А и в студиото всички са с маски, в случай че не се снимат. Затова и нямаше по какъв начин да фотографирам с телефона.

Водещи са Алекс Сърчаджиева и Руслан Мъйнов . Изглеждаха доста близки и другарски - като едно време като бяха гаджета. Интересно е по какъв начин ги бяха взели и какъв брой ли пари са им дали - нали са лица на други малките екрани.

Обаче наподобява доста охолно, там екипът разказваха, че считат изненадващо да ударят БТВ и Нова с Новогодишната стратегия и не пестели средства. Казваха, че щели да вземат участие Васил Найденов и Веселин Маринов, но не ги видях. Аз видях в гримьорните Дара с Реми (танцьорът й, който е негър) и също изглеждаха да са доста близки, а тя май малко е поотслабнала. Те разказваха, че и Килата щял да взе участие. Имало и фолклорни ансамбли. И Ути Бъчваров видях, само че не разбрах какво ще прави в програмата.

Не знам какво ще е най-после, само че всички бяха доста надъхани. Имаше там един шеф с брада, който беше доста блажен - твърдеше, че другите малките екрани просто не знаели какво ги чака.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР