Снимките по втория сезон на шоуто Ергенът в момента текат

...
Снимките по втория сезон на шоуто Ергенът в момента текат
Коментари Харесай

Мизерия в „Ергенът” 2: Момите спят по 6 в стая, снимат до 4 часа сутринта

Снимките по втория сезон на шоуто „ Ергенът ” сега текат в Бодрум и напълно скоро ще приключат. Водещият Наум Шопов показа в обществената мрежа, че новият сезон съгласно него е доста по-интересен от миналогодишния. И добави, че са работили съвсем непрекъснато, само че по проект след броени дни би трябвало да се приберат в родината.
Всички към този момент страдали от извънредно безсилие, а повода се кореняла в ограничавания бюджет на формата. Екипът гледал по-бързо да наснима сцените, да си свърши работата и да се върне в България, с цел да не се дават още пари за наеми, гримьори и така нататък От кухнята на шоуто издават, че настоящите моми били набутани по 6 в стая и въобще не разполагали с персонално пространство . Повечето се записали за присъединяване с концепцията да изкарат една първокласна отмора в Бодрум и да се снабдят с малко известност, само че останали неприятно сюрпризирани от действителността. Те чакали с часове единствено с цел да се доредят до банята и нямали време нито за отмора, нито за първокласен сън.

Мераклийките за популярност бъхтели съвсем непрекъснато пред камерите. Новият „ ерген ” – пианистът Евегни Генчев, бил по-свободен от отговорности, но кандидатките за сърцето му снимали до дребните часове на нощта. Както в миналогодишния сезон, по този начин и в този, множеството подиуми били режисирани и участниците се съобразявали с „ функциите ”, които им разпределили авансово.

Сред хубавиците, които са отпътували за Турция, е манекенката Розмари  Тишер. Тя нашумя с присъединяване си във „ ВИП Брадър ” преди 4 години, само че в този момент отново напира за телевизионни изяви. През последните седмици дългокраката брюнетка е в Бодрум, само че още не е ясно дали се бори паралелно до останалите моми за сърцето на Евгени, или е част от екипа на предаването.

Тишер е огромна почитателка на формата и по време на първия сезон го отразяваше интензивно в подкаста си. Тя интервюираше всички отпаднали дами, даже издаваше любопитни детайлности от развиването на сюжета. Вероятността да са я поканили да разяснява и втория сезон е огромна. От друга страна, не е известно хубавицата да има гадже, та нищо чудно да я забележим и в деяние.

Ваня Щерева също е в Бодрум

Тя отлетя за Турция още при започване на септември. 52-годишната русокоска разгласява фрагменти от летището, направени от щерка й Мила Роберт. Александра Гърдева от първия сезон пък побърза да й изпрати виртуални целувки – очевидно е знаела къде отива писателката.

Веднага се заприказва, че Щерева е решила да си опитва шанса в предаването, откакто е схванала, че основен воин в него няма да е някой елементарен манекен, а пианист и интелектуалец. А и тя е известна с желанията си към сензитивно по-млади мъже, какъвто е музикантът Евгени. Истината обаче е, че Ваня не е измежду участничките. Пътуването й е работно - точно на нея се е паднала тежката задача да режисира срещите на засукания момък с новите кандидатки за популярност.

33-годишният музикант Евгени даде поръчка, че е по-интелигентен и прочувствен от фитнес гурото Виктор Стоянов. Зрителите обаче са скептични, че ще срещне сродната си душа тъкмо там. Предшественикът му също не съумя да открие любовта във формата.

В момента Виктор е привързан с влогърката Мария Тарашманова. Интересна детайлност е, че те почнали случка още преди заминаването му за Турция, само че дистанцията ги отдалечило. Миловидната русокоска не била изключително щастлива от този факт, но се надявала, че той ще си тръгне без дама, както и се случи след това. Нацепеният мачо бързо открил, че с победителката Виктория Капитонова нямат допирни точки. С другата му любимка Александра Гърдеева сякаш останали другари, само че вдействителност към този момент не поддържали връзки, издават хора от обкръжението му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР