Снимките от спалнята на премиера Борисов са изключително опасен прецедент.

...
Снимките от спалнята на премиера Борисов са изключително опасен прецедент.
Коментари Харесай

Бивш шеф на НСО: Снимането от спалнята на премиера може да се изроди в нещо фатално

”Снимките от спалнята на премиера Борисов са извънредно рисков казус. ” Това съобщи някогашният шеф на Националната работа за защита ген. Румен Ралчев пред Bulgaria ON AIR.
" Случаят е доста труден от позиция на това, че навлизането в спалнята на министър-председателя е изключителна заплаха за самия него, защото доброжелателното снимане може да се изроди в нещо напълно друго и то да бъде съдбовно. Това аз го одобрявам като предизвестие – " Ето, ние влизаме в твоята спалня, когато спиш ", с други думи " беше ни в ръцете ", обясни Ралчев.

По протокол персоналните пространства не се посещават от чиновници на защитата, твърди ген. Ралчев. Но кой тогава е фотографът?

" Все отново той кани доста посетители и защитата също няма достъп до неговата спалня. В тази блъсканица, при която идват доста посетители, а и е ерген, най-вероятно са позволени външни лица, които са му били на посетители ", акцентира някогашният шеф на НСО.

Според ген. Ралчев, в 141-годишната история на Службата за защита злепоставен чиновник няма. А пропускът може да е и на самия Борисов.

" Не е загадка, че той е въвел негови условия лични към персоналната защита, очевидно има някъде пропуск, това не е от персоналната защита, това е от неговия бранш и влизането там е човек, който е бил с него ", счита Румен Ралчев.

Дали скандалният аудиозапис от предходната седмица е на премиера, към момента не е ясно, по протокол обаче сериозните диалози се водят на специфични места. Според ген. Румен Ралчев фотосите са направени с друга цел и в друго време, а в този момент се употребяват като компромат.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР