Снимките от моята спалня са постановка и компромат, създадени по

...
Снимките от моята спалня са постановка и компромат, създадени по
Коментари Харесай

Борисов пред ФАЦ: Снимките от спалнята ми са като взети от учебник на КГБ

Снимките от моята спалня са режисура и компромат, основани по учебник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Олигархията ме нападна, тъй като България влезе в чакалнята за еврото и банковия съюз и те не могат да употребяват банковата система на страната както преди. Това декларира министър председателят Бойко Борисов в изявление за влиятелния немски вестник „ Франкфуртер Алгемайне Цайтунг “, информира .

Статията в немското издание носи заглавието „ Политикът, револверът, парите ”, като в нея министър председателят изяснява, че фотосите са провокирани от приемането на България в чакалнята на еврото и банковия съюз, което провокирало недоволството на „ олигарсите в страната “, защото те към този момент не могат да заобикалят българската банкова система, тъй като контролът е на „ европейско равнище “.

Като друга причина за офанзивата против него, Борисов акцентира триумфите си в битката против контрабандата на тютюн, като той дава за образец акцията против незаконната фабрика за цигари в Пловдив.

Той също по този начин означи, че неговите врагове не са били удовлетворени и от закупуването на изтребителите Ф-16, желанието за диверсификация на газовите доставки за България, енергийните планове и даже отзоваването на съветски дипломати в съмнение за шпионаж.

„ Снимките от спалнята ми са като взети от учебник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), където се дава съветът човек да бъде погубен, като вземеш истини за него и ги използваш за лични цели. Неслучайно приказвам за методите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Някои от съперниците ми, които работят за президента Румен Радев, са някогашни секрети сътрудници, хора от тези среди или деца на страхотни шпиони, офицери от съветската военна разследваща работа “, разяснява Борисов.

В диалога си с дългогодишния сътрудник за Балканите на немското издание Михаел Мартенс Борисов споделя, че фотосите в неговата спалня са направени от жена като Мата Хари.

По думите му, когато бил посещаван от жена, тя не е била претърсвана от защитата на НСО, а в една дамска чанта има задоволително място, с цел да се поберат дребни златни кюлчета и пачки, които са били нужни, с цел да се създадат постановъчните фрагменти от спалнята му с мобилен телефон.

Борисов разяснява отчета на Европейска комисия и резолюцията на Европарламента за обстановката с върховенството на закона и корупцията в България. По неговите думи отчетът е справедлив, само че резолюцията е политическа и резултат от напъните на политическите сили на неговите съперници в Европарламента.

Той също по този начин приказва и за последните митинги с искане за неговата оставка, като споделя, че бинги е уважавал протестиращите и се е срещал с стачкуващите.

Попитан дали не наскърбява към протестиращите като ги назовава „ отдалечено следени принадлежности на олигарх в заточение ", Борисов споделя, че самият Божков се е показал като контролиращ митингите в „ законно записани “ от прокуратурата телефонни диалози.

In his 1st interview after the protests against him began in the summer, Bulgaria’s Prime Minister Boyko Borissov answered questions for 2,5 hours: On the photos of his bedroom showing a pistol, gold & packs of 500-Euro-notes on his bedside table. (1-5)

— Michael Martens (@Andric1961)
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР