Снимките обикновено се свързват с хубави спомени и приятни емоции.

...
Снимките обикновено се свързват с хубави спомени и приятни емоции.
Коментари Харесай

Огромни беди ни грозят, ако снимаме нещо подобно

Снимките нормално се свързват с хубави мемоари и приятни страсти. Има някои неща обаче, които е по-добре да не снимаме, тъй като ни грозят големи беди, в случай че го създадем. Снимките са се настанили трайно в живота ни, предават от jenata.blitz.bg. Почти всеки ден снимаме себе си или пък своите близки, пробвайки се да запечатаме вечно най-радостните и значими моменти от живота си. Снимаме хубостта на природата, невероятните места, които сме посетили… Увлечени в правенето на фотоси, изцяло забравяме, че има неща, които е изрично неразрешено да се снимат. Езотериците предизвестяват, че нарушаването на тези закони може да има тежки последствия както за нас, по този начин и за нашите близки.

Може би заради тази причина с фотографиите са свързани толкоз доста поверия. Понякога, гледайки фотографията, хората виждат неразбираеми феномени. Снимката изтрива линията сред света на живите и света на мъртвите и по тази причина не си коства да заснемате описаните по-долу неща, с цел да не си навлечете неприятности и несгоди.

Спящи хора
Гледайки по какъв начин детето ви спи, ръцете като че ли ви сърбят да грабнете камерата и да започнете да щракате. Най-добре е обаче да се успокоите и да забравите за тази концепция, в случай че не желаете да навредите на дребното си богатство. Работата е там, че до момента в който спи, човек е най-уязвим за въздействието на тъмните сили. По време на сън линията сред нашия свят и света на духовете изчезва.

Снимайки латентен човек, вие отваряте вратата към другия свят, вследствие на което в бъдеще спящият може да бъде преследван от разнообразни видения, неуспехи и даже гибел. Много рисково е да снимате дребни спящи деца, тъй като те към момента не имат мощно защитно поле. Между другото, тъкмо поради слабата отбрана не е целесъобразно да качвате фотоси на деца под 1 годинка в обществените мрежи.

Отражението си в огледалото
Истерията около селфитата накара хората все по-често да снимат отражението си в огледалото. Всъщност това е следващата груба неточност, която може да докара до непредвидими последствия. В последна сметка не е загадка, че огледалото от незапомнени времена се е смятало за портал към другия свят. Това значи, че по време на фотографията, изключително в случай че е направена със мълния, линията сред нашия свят и света на мъртвите се заличава. Обезпокоявайки света на мъртвите, в подмяна рискувате да се сдобиете с кошмари, здравословни проблеми и други неприятности, които биха могли да повлияят отрицателно на ориста ви.

Към това прибавете и обстоятелството, че огледалото има способността да акумулира негативна сила. Това важи с особена мощ за старите огледала, претърпели повече от една война и пред които може би са осъществени най-различни зверства. Правейки си фотоси пред такива огледала, може да прехвърлите насъбрания негатив върху себе си и съществено да пострадате.

Мъртъвци
Снимането на мъртъв човек е изрично неразрешено! Като цяло апаратът няма никакво място на едно заравяне, само че в случай че въпреки всичко решите да снимате на сходно събитие, бъдете подготвени за последствията.

След гибелта душата към момента е до умрелия, след което би трябвало да отиде в света на мъртвите. Ако в този миг тя попадне в обектива на камерата, вечно ще остане в тялото, без да откри покой. Между другото, точно заради тази причина всички огледала в дома на покойника се покриват. И въобще не си мислете, че вследствие на недомислените ви дейности ще страда единствено душата на покойника!

Вие и вашите близки също ще преминете през доста неприятности, тъй като душата ще се появява в дома ви и по всевъзможни способи ще демонстрира, че не е намерила покой. Между другото, обособена възбрана важи за правенето на фотоси на гробище. Това място не е уместно за снимане, тъй като душата на мъртъвците, която е невидима за човешкото око, може да попадне в фрагмента. Последиците в този случай ще бъдат също толкоз неприятни.

Катастрофи и разрушени къщи
Не правете фотоси на местата, връхлетени от бедствия, даже там да няма мъртви хора. На такива места се натрупва отрицателна сила, която, уловена в фрагмента, ще вземете със себе си вечно. В бъдеще злото, запечатано на фотографията, ще стартира да припомня за себе си с всевъзможни неприятности и несгоди.

Ако смятате, че тази възбрана се отнася единствено за местата с всеобщи убийства и нещастни случаи, надълбоко грешите. Всички изоставени, изгорели или порутени къщи също не би трябвало да се снимат и още повече да си вършиме фотоси на техния декор. Тези места са обект, натрупал негативна сила. В резултат на такава фотосесия може да извършите живота си с беди и неуспехи!

Черни котки
Дори да става въпрос за домашният ви любим, по-добре не го снимайте! Това може да е най-сладкото творение и да пречиства силата на вашия дом, само че то е извънредно податливо на тъмни сили.

Часовници
Мъдрите хора знаят, че за нищо на света не би трябвало да се снимат до часовник. Смята се, че в този случай на индивида, запечатан на фотографията, не му остава доста време на този свят. След като ви запознахме с местата и нещата, които не са подобаващи за фотоси, е редно да споменем и за някои суеверия, свързани с фотографиите.

Не би трябвало да късате фотоси, да ги пробивате с игли, да ги изгаряте или да се изрязвате от тях. Всяка фотография съхранява силата на хората, които са на нея. Унищожаването на една снимка може да докара до заболяване, крах и други отрицателни последствия. Особено рисково е да отрежете главата или тялото си от фотография. Подобни недомислени дейности могат да доведат до съществени контузии, даже и до гибел.

Не би трябвало да разпръсквате фотосите си и да ги оставяте тук-там, където могат да попаднат в ръцете на недоброжелатели. Както към този момент споменахме, фотографията съхранява част от силата на притежателя си, което значи, че попадайки в неприятни ръце, посредством нея може да ви урочасат. Снимките на умряли не би трябвало да се съхраняват в един албум със фотоси на живи хора. Ако силата на облиците се смеси, живият човек може да се снабди със съществени здравословни проблеми.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР