Снимките на предаването Мастър Шеф временно са замразени заради отсъствието

...
Снимките на предаването Мастър Шеф временно са замразени заради отсъствието
Коментари Харесай

Силвена Роу затвори ресторантите си в Дубай, но не може да се прибере

Снимките на предаването " Мастър Шеф " краткотрайно са замразени поради отсъствието на един от членовете на журито - Силвена Роу. Екстравагантната кулинарка от 20 дни е изолирана в Дубай, където от години се занимава с ресторантьорски бизнес. Тя не може да се прибере в България, тъй като полетите бяха спрени в последните дни на март. Роу има спогодба с екипа на предаването графикът на фотосите да бъде изработен по този начин, че да ѝ разрешава да пътува до Дубай и Лондон, където пък живее мъжът ѝ.

Точно поради това умерено отпътувала за емирството през март, защото имала задължения там. Съвсем ненадейно обаче се оказало, че няма по какъв начин да се прибере. " Седя си у дома напълно сама, самоизолирала съм се и за това време съм излизала тъкмо три пъти. Мъжът ми остана в Лондон ", споделя Силвена.

За момента кулинарното риалити продължава да се излъчва, само че единствено един път седмично. Шоуто разполага с изцяло подготвени епизоди за към месец напред, само че към момента има серии, които би трябвало да се снимат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР