Снимките на най-новия филм за Джеймс Бонд „Бонд 25“ бяха

...
Снимките на най-новия филм за Джеймс Бонд „Бонд 25“ бяха
Коментари Харесай

Какво събра принц Чарлз и Джеймс Бонд заедно?

Снимките на най-новия филм за Джеймс Бонд „ Бонд 25 “ бяха прекратени от специфичен посетител – принц Чарлз.

В края на предходната седмица наследникът на английския престол беше разведен на снимачната площадка в Pinewood Studios в Айвър Хет, Англия, от настоящия Агент 007 – Даниел Крейг.

 принц Чарлз и Даниел Крейг Getty

Принц Чарлз прегледа някои от винтидж колите на Бонд и се разноски измежду декорите, които съставляват офисите на Британските секрети служби . Там го чакаха още артистът Ралф Файнс и режисьорът Кари Фукунага . 70-годишният престолонаследник посети продукцията в качеството си на патрон на Британския кино институт .
 Фонтанът на младостта съществува и идва непосредствено от природата в това шишенце (вземи го с 30% отстъпка сега) Edna предлага Фонтанът на младостта съществува и идва непосредствено от природата в това шишенце (вземи го с 30% отстъпка сега)
Вижте още фотоси в галерията >>>

От фотосите се вижда, че Даниел Крейг, който по време на фотосите през май претърпя контузия на глезена и интервенция, към този момент не носи патерици.

„ Бонд 25 “ се чака в кината през април 2020 година и ще опише историята на пенсионирания Агент 007, който ще би трябвало да помогне на другар от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Вижте още фотоси в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР