Снимките на Кейт Мидълтън, с която тя събираше толкова похвали

...
Снимките на Кейт Мидълтън, с която тя събираше толкова похвали
Коментари Харесай

И принц Уилям без брачна халка

Снимките на Кейт Мидълтън, с която тя събираше толкоз похвали в последните години, към този момент в никакъв случай няма да бъдат гледани по същия метод. Винаги ще витае подозрението, че те могат да са манипулирани и променени, с цел да поддържат тъкмо избран имидж.
 Защо Кейт Мидълтън не носи брачната си халка на фотографията от Деня на майката
Защо Кейт не носи брачната си халка

Още въпроси, свързани с принцесата

Разбира се, причина за всичко това стана фрагментът от Деня на майката, сниман от принц Уилям, само че редактиран от брачната половинка му. Освен забележимите намеси на фотошоп, доста хора се запитаха за какво принцесата на Уелс е без брачната си халка.

На сходен въпрос от страна на Mirror до двореца Кенсигтън беше отговорено, че фотографията е правена в домашни условия. Явно Кейт не носи златната халка и годежния си пръстен с елмаз, когато си е у дома.

Нямаше по какъв начин да не стартираме да се питаме и за какво принц Уилям е без брачната си халка. Всъщност той съвсем в никакъв случай не е забелязван с него от много време. Преди обаче да заподозрем да вземем за пример, получаваме прозаично пояснение.

Принц Уилям не обича да носи бижута от никакъв тип. Всъщност още преди сватбата му с Кейт Мидълтън през 2011 година публична информация от двореца удостовери, че при размяната на брачните клетви Уилям няма да получи халка.
 Снимка 658425

Става дума за напълно персонален негов избор да не носи бижута от какъвто и да е тип. " Той в никакъв случай не е носил никакви. Реши, че няма да трансформира това и след брака си. Това е негово персонално желание, " гласи коментар на двореца пред Mirror.

Решението му в действителност даже не е толкоз революционно. Дядото на принц Уилям може да е женен за кралица Елизабет Втора повече от 70 години, само че в никакъв случай не е носил брачна халка. Затова пък принц Хари с наслада показва своята.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР