Снимки ВМСВМС участваха във важно събитие за историята на родината.На

...
Снимки ВМСВМС участваха във важно събитие за историята на родината.На
Коментари Харесай

ВМС участваха в отбелязването на 82 години от възвръщането на Южна Добруджа към България

Снимки Военноморски сили

Военноморски сили участваха във значимо събитие за историята на родината.

На 25 септември бяха маркирани Деня на Добрич и 82-рата годишнина от възвръщането на Южна Добруджа към България. Участие взеха Военноморски сили на България. Бяха сложени венци и цвета на паметника в Мемориален комплекс „ Военно гробище-музей ” с боен обред. Беше отслужена и заупокойна молитва от свещеници от Варненската и Великопреславска митрополия и Добричка духовна околия.



На 25 септември 2022 година Военноморските сили участваха в тържественото отбелязване на Деня на Добрич и 82-та годишнина от възвръщането на Южна Добруджа към България, написа

На паметника в Мемориален комплекс „ Военно гробище-музей ” с боен обред бяха положени венци и цветя в памет на починалите за свободата на Южна Добруджа през 1916 година, в това число и от името на министъра на защитата господин Димитър Стоянов и началника на защитата адмирал Емил Ефтимов. Строя на почетният часовой на Военноморските сили одобри заместник-началникът на Щаба на Военноморски сили по интервенциите капитан I сан Ваньо Мусински.



Свещеници от Варненската и Великопреславска митрополия и Добричка духовна околия отслужиха заупокойна молитва.

На ритуала участваха кметът на Община град Добрич господин Йордан Йорданов, регионалният шеф на Област Добрич господин Здравко Здравков, представители на държавни и неправителствени институции и организации, жители и посетители на града.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР