Снимки: ВМРО - ВарнаНе съм раждащ родител, аз съм майка!

...
Снимки: ВМРО - ВарнаНе съм раждащ родител, аз съм майка!
Коментари Харесай

Ернестина Шинова, кандидат от ВМРО: В България „майка“ е свята дума и ние няма да позволим да ни я вземат!

Снимки: Вътрешна македонска революционна организация - Варна

Не съм раждащ родител, аз съм майка! Ще продължим да се борим за нормалността! С тези думи претендентът от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация във Варна и Шумен Ернестина Шинова се обърна към жение, които бяха пристигнали на среща с нея и водачът на Организацията Красимир Каракачанов в морския град.

По нейна самодейност във Варна се организира среща на тематика фамилни полезности и мястото на дамата в нашето общество.

Не се усещам раждащ родител, аз съм майка. За нас българите тази дума е свята! Бъдещето на България го раждаме ние, дамите, раждаме го и го отглеждаме с обич. Нашите деца са отгледани от мама и тате, а не от родител 1 и родител 2, беше безапелационна Шинова.

Известната актриса акцентира още, че влиза в листата на Вътрешна македонска революционна организация, тъй като няма по-категоричен метод да изрази своята поддръжка. Искам да потвърдя, че може да има политици, които държат на думата си и извършват обещанията си, по този начин както Вътрешна македонска революционна организация, напомни още тя приноса на депутатите на Каракачанов в 44-тото Народно събрание.



Шинова акцентира, че България е в демографски срив и би трябвало дейна политика за отбрана на обичайното семейство. Председателят на Вътрешна македонска революционна организация и лидер на листата на войводите във Варна и Плевен, Красимир Каракачанов участва също на срещата и разказа Шинова по следния метод: Ернестина е човек с будна гражданска позиция, с която водим обща борба в отбрана на българското обичайно семейство. Ние от Вътрешна македонска революционна организация спряхме Истанбулската спогодба. Там имаше опит да се вкара нещо, което да унищожи естественото семейство. Нормалното семейство е от мъж, жена и деца. Не може да приравняваш фамилията, предопределено от природата, с това, което се пробват да ни постановат, съобщи още водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Той акцентира, че дамата в фамилията е оня стожер, който ражда и възпитава младото пололение. Когато поставиш фамилията на тестване, атакуваш естествен закон. Намираме се в демографска рецесия. Създава се успореден свят, който отхвърля нашия, който счита, че нашите обичайни полезности му пречат, акцентира борбата на Вътрешна македонска революционна организация Каракачанов.

И добави: Борихме се да премахнем специалността майка. Това в гетата се трансформира в специалност. Искаме да насърчаваме грамотната раждаемост! Той напомни, че с помощта на Вътрешна македонска революционна организация към този момент е реалност фамилното подоходно облагане. Така за едно дете необлагаемия най-малко е 450, за две деца 900, а за три 1350 лв..



За идващия мандат предвиждаме тези пари да бъдат надлежно 600 лв. за едно дете, 1200 за две и 1800 лв. за три, сподели още Красимир Каракачанов.

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР