Снимки: ТуитърВсеки иска да спечели голяма печалба от лотарията и

...
Снимки: ТуитърВсеки иска да спечели голяма печалба от лотарията и
Коментари Харесай

Този гений спечели 1,3 млн. долара от лотарията и измисли начин как да не ги сподели с алчни роднини и приятели

Снимки: Туитър

Всеки желае да завоюва огромна облага от лотарията и да я похарчи както откри за добре. И този човек от Кингстън, Ямайка, не е изключение. Но по какъв начин да се скрият пари от алчни фамилии и завистливи другари?  Умните хора са измислили всичко за вас, вижте и запомнете.

Щастливият милионер незабавно признал пред уредниците на
лотарията, че обича парите и би желал да ги похарчи за красива къща. 

Но, с цел да извърши фантазията си, той трябвало да прибегне до трикове. А. Кембъл, който не желал да разкрие цялостното си име по явни аргументи, пристигнал да си получи облагата 54 дни по-късно, защото желал да се защищити от нахални родственици, написа Life.ru.



Но мъжът не се спрял единствено на това и с цел да се увери, че никой няма да го разпознае, дошъл облечен със странна дреха, маска на лицето от филм на ужасите и ръкавици на ръцете.

" Имам собствен личен дребен бизнес, възнамерявам да го разширя и да си купя къща. ”, разкри Кембъл.

Когато схванал, че билетът му печели 1,3 млн. щатски $ (158, 4 млн ямайски), Кембъл съвсем изгубил мозъка си. Втурнал се към банята, заключили вратата и почнал да крещи: „ Аз завоювах! Спечелих! "

  

Той бил доста нервозен, непрекъснато страдал от главоболие и трябвало да измисли метод по какъв начин да получи парите си безвредно.

Всъщност Кембъл не е единственият благополучен човек, който идва за облагата си с маска. В Ямайка има много висока престъпност, тъй че хората се пробват да защитят парите си по всевъзможен метод.

Превод: „ Петел ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник:
petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР