Снимки: Sportal.bgОтборът на Етър се спаси от изпадане, след като

...
Снимки: Sportal.bgОтборът на Етър се спаси от изпадане, след като
Коментари Харесай

Етър се спаси, Дунав играе с отбора на Вуцов бараж за оцеляване в елита

Снимки: Sportal.bg

Отборът на Етър се избави от изпадане, откакто победи Дунав с 2:1 в среща-реванш от плейофа за оцеляване в Първа лига в Русе. " Болярите " са краен победител с общ резултат 4:1.

Дунав ще играе бараж за оцеляване против водения от Вили Вуцов Царско село в четвъртък от 17,30 часа на стадиона в кв. " Коматево " в Пловдив.

В 57-ата минута Махамаду Мустафа откри с глава резултата след корнер. Велко Батрович изравни от дузпа 11 минути по-късно.

В 5-ата минута на терена стана горещо при осъществяването на един тъч за гостите. Димо Атанасов и Васил Шопов се сдърпаха, след което се заформи меле до страничната линия. Накрая арбитърът Стефан Апостолов сподели жълт картон на двамата " основни герои " и играта продължи, написа Sportal.bg. 

В 11-ата минута Велко Батрович пропусна първото чисто състояние за гол. Футболистът на " болярите " излезе на отлична стрелкова позиция, само че Мартин Луков съумя да избави. 

В ответната офанзива Мухамаду Мустафа можеше да открие за Дунав от чудесна позиция, само че Христо Иванов отби топката и резултатът се резервира 0:0.



Последваха доста скучни минути, в които не се случи нищо любопитно. В 36-ата минута Шопов от домакините опитва бдителността на вратаря Христо Иванов, само че топката не улучи рамката на Етър. 
 

До края на полувремето не се случи нищо по-специално за отбелязване и по този начин пристигна почивката.

Втората част стартира със слаб футбол, с цел да се стигне до 57-ата минута. Юлиан Ненов качи топката на главата на Махамаду Мустафа. В същото време отбраната на Етър бе " замръзнала " и тъмнокожият състезател простреля стража Иванов от 4-5 метра - 1:0 за Дунав!

В 62-ата минута Даниел Младенов можеше да изравни и да реши нещата, само че Мартин Луков избави изстрела му, пристигнал отдясно. Веднага по-късно Васил Шопов подвигна адреналина на публиката в Русе, само че нападателят не съумя от близко да насочи хубаво топката в мрежата , написа Sportal.bg. 

В 65-ата минута Велко Батрович си завоюва дузпа, употребявайки по остроумен метод мятане в краката му на вратаря Мартин Луков. Черногорецът не даде късмет от бялата точка на българския вратар - 1:1. 

В 74-тата минута Етър остана с 10 души поради преувеличен червен картон на Бадара, само че все пак без проблеми удържа задатъка си.

Във втората минута на продължението Иван Стоянов вкара хубав гол от фаул и донесе триумфа на Етър с 2:1.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР