Снимки, споделени в мрежата, накараха хиляди да се чудят какво

...
Снимки, споделени в мрежата, накараха хиляди да се чудят какво
Коментари Харесай

Феномен в небето озадачи хората СНИМКИ

Снимки, споделени в мрежата, накараха хиляди да се чудят какво тъкмо виждат в небето.

Най-ентусиазирани са почитателите на НЛО, които " полудяха " по изображенията на странни пръстеновидни светлини в небето, а някои ги свързват с безумната тайна доктрина " Проект Син лъч ". 

Кадрите бяха споделени в неделя, 24 март в групата UFO Sightings Footage във Фейсбук. Надписът: " Трябва ли да споделям освен това, това е в Аризона, северно от Финикс, южно от Флагстаф ".

Снимките бяха са споделени също и от метеорологични страница, в това число българска, пробвайки се да обяснят какъв феномен е това.

На една от фотосите се вижда половината от светлинен пръстен в небето. Другите две наподобява демонстрират три пръстена в една линия.



Някои консуматори показаха, че е допустимо просто да става дума за феномен, обвързван с облаците и пропускането на слънчевата светлина, акцентирайки, че е имало сходни гледки в други елементи на страната.

Трети разясниха: " Те идват. Това е предизвестие. " Четвърти човек просто написа " наследник лъч " по отношение на дивата доктрина на конспирацията " Проект " Син лъч ", която се отнася до хипотетичен скрит план за улеснение на тоталитарно международно държавно управление след подправено настъпление на извънземни.

Други обаче не бяха уверени от изображенията. Един човек написа: " Прилича ми на фотошоп ". Друг пък добави: " Съжалявам, само че очевидно наподобява на отражение от фотография, направена през прозореца и отразяваща вътрешното осветяване. "

 



 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР