Снимки социални мрежи: Силвена Роу и шеф Виктор Ангелов смазват

...
Снимки социални мрежи: Силвена Роу и шеф Виктор Ангелов смазват
Коментари Харесай

Силвена Роу и шеф Виктор Ангелов смазват БТВ

Снимки обществени мрежи: Силвена Роу и началник Виктор Ангелов смазват БТВ

Кастингът за сезон 6 в „ Кухнята на пъкъла “ към този момент тече и всички искащи да се допрян до кухнята на началник Ангелов имат този късмет да пробват. По традиция сниманите епизоди се излъчват през февруари.

Отново водещ ще бъде Виктор Ангелов, с присъщия си метод на работа от коъто доста хора се стряскат, само че въпреки всичко той поомекна през последните няколко сезона.

Шеф Ангелов не не помни сътрудниците си и им дава поле за изява.

Миналият сезон в предаването участваха двама от най-хубавите началник готвачи на България, които по необявени до ден сегашен аргументи се разделиха с „ Мастършеф “ – Андре Токев и Петър Михалчев.



Конкурентното готварско шоу върви сега и съвсем привършва.

Скоро ще стане явен и новият Мастършеф, определен от тройката нови водещи – Илиан Кустев, Александър Таралежков и Явор Сарафов, които замениха приютените от Виктор Ангелов плюс Силвена Роу.

Токев, Михалчев и Ангелов даже оповестиха, че имат нов общ план, по който работят. Той щял да се излъчва през интернет платформи. Говори се, че и Силвена Роу ще пристъпи прага на Кухнята на пъкъла и ще даде своя принос в образованието на бъдещи топ готвачи.

Атрактивната кулинарка се завърта към Нова ТВ, появи на празненство на канала, а и беше поканена при Лора Крумова, с цел да опише за новата си кулинарна книга.

Това се случва за първи път в нейната кариера у нас.
Досега бе лоялна към малкия екран, която й даде още един късмет за изява, само че не се получи.


В същото време тя не пропуща случай да показа какъв брой добре се е чувствала в компанията на предходните си сътрудници в „ Мастършеф “ – Токев и Михалчев. Може би напълно скоро ще се събере с тях и то в „ Кухнята на пъкъла “ при Виктор Ангелов.

„ Хелс китчън “ по традиция към този момент трети сезон ще би трябвало да се бори за рейтинг с „ Ергенът “, а и се приказва, че в подготовка е риалити за бременната Николета Лозанова, което също се чака да е шлагер.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР