Снимки: СКТМ Комфорт“Състезателят по тенис на маса на СКТМ Комфорт“

...
Снимки: СКТМ Комфорт“Състезателят по тенис на маса на СКТМ Комфорт“
Коментари Харесай

Мирослав Шмидт е победител за втора поредна година на Фондация ”Димитър Бербатов“

Снимки: СКТМ „ Комфорт “

Състезателят по тенис на маса на СКТМ „ Комфорт “ Мирослав Шмидт е класиран преди всичко на ХІІІ годишни награди " Успелите деца на България " Спорт, категория Спорт, І-ІV клас.

9-годишният Шмидт, чийто треньор е Стоян Поппетров, е победител за втора година в класацията на Фондация „ Димитър Бербатов “.

Мирослав е повторен държавен първенец по тенис на маса и макар компликациите и рестриктивните мерки през 2020 година, геният взе участие във всички извършени шампионати за деца и юноши в страната и на всички места има призови класирания.

Мирослав е един от двамата избраници на Българската федерация по тенис маса, изпратени да показват България на подготвителен лагер в Люксембург за надарени деца по тенис на маса от Европа.



За лагера са поканени четиримата най-хубави състезатели до 12-годишна възраст от всяка европейска страна (две момчета и две момичета).

Миро е „ Спортист на годината “ за Варна в категория „ Младо дарование “ и член на Клуб 2019 на Фондация „ Димитър Бербатов “. Лауреат на Голямата премия за 2019 година и притежател на Голямата премия за 2020 година.



Мирослав Шмидт би трябвало да получи стипендия, само че защото към този момент е бил стипендиант, според регламента стипендията ще получава Лили Илкова от София (плуване и триатлон).

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР