снимки Протест организира Възраждане във връзка с посещението на американския

...
снимки Протест организира Възраждане във връзка с посещението на американския
Коментари Харесай

Възраждане посрещнаха Лойд Остин с протест и викове НАТО вън и Русия, Русия

снимки

Протест провежда " Възраждане " по отношение на визитата на американския министър на защитата Лойд Остин. Те викаха " НАТО вън " и " Русия, Русия ", заяви нюз.бг.

" Чужденци ръководят българската войска и се разполагат с българската територия. Не желая да сме непозната колония, а вие? ", попита реторично събралото се голям брой водачът на партията Костадин Костадинов.

" Никога няма да допуснем България да бъде унижавана. Да взе участие в непозната война. Искаме България да е наша, по този начин, както са ни я завещали нашите предшественици ", добави той. И посочи главното искане на партията му - закриване на американските военни бази у нас, а националната ни сигурност да е ангажимент само на българската войска.

" Готови сме да се бием за България, да умрем за България, само че не и за непознати страни ", изострен бе той.

Лозунг " НАТО вън " пък посрещна Остин на влизане в МО. " Първото поставено знаме на входа на министерството е американското, не българското, както би трябвало да е по протокол. Тези хора ни трансформират в непозната колония ", сподели още Костадинов.

Припомняме, че на 16 март водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов излезе с декларация от трибуната на Народното събрание с въпроси към американския министър на защитата Лойд Остин, който ще посети България.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР