Снимки профил ФБДнес е рожденият ден на един от най-великите

...
Снимки профил ФБДнес е рожденият ден на един от най-великите
Коментари Харесай

Стоичков с песен за рождения си ден

Снимки профил ФБ

Днес е рожденият ден на един от най-великите наши футболисти Христо Стоичков. Носителят на златната топка става на 58 години и все по-активно се изявява по всички фронтове. Интересите на звездата не се изчерпват единствено до спорта и в частност футбола.

Все по-осезаемо е и наличието му в ефира на малките екрани. Неговото име се появи измежду журито на започващия нов сезон на „ Като две капки вода “ въпреки за една благотворителна вечер. Негови сътрудници са актрисата с номинация за “Оскар ” за “Най-добра актриса в поддържаща роля ” – Мария Бакалова, актрисата и народен дипломат на УНИЦЕФ България – Елена Петрова и продуцентът на шоуто – Магърдич Халваджиян.

 

Водещи още веднъж са Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро.



Освен това Ицо Стоичков показа на рождения си ден едно парче, направено взаимно с братя Аргирови и Тони Димитрова, наречено „ Любов най-малко “ с което поздрави България още сутринта.

Редица начинания предприе за огромния си празник Стоичков. Покани хората на Бандеришка поляна да почерпи, както и свободен достъп до новата „ Зала на славата “.

На някои обаче всичко това им идва допълнително, изключително ролята му на жури в музикално шоу като Капките, въпреки никой да не оспорва достиженията на футболиста.

Където и да отвориш все Стоичков….Да не би да е фалирал
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР