Снимки показват десетки туристи, блокирани на най-натовареното летище в света

...
Снимки показват десетки туристи, блокирани на най-натовареното летище в света
Коментари Харесай

Наводнение в Дубай: „Апокалиптична“ супербуря връхлетя най-натовареното летище в света, докато семейства спят на пода

Снимки демонстрират десетки туристи, блокирани на най-натовареното летище в света за интернационалните пътувания - заради пороен дъжд и наводнения.

Пътниците трябваше да спят на пода на интернационалното летище в Дубай (DXB) в Обединените арабски емирства (ОАЕ), до момента в който чакаха полети от страната. Десетки самолети бяха спрени поради времето, което аргументи съществени наводнения в ОАЕ. Повече от 4,7 инча дъжд падна преди 16:00 часа във вторник - което съставлява типичната междинна годишна стойност.

Пътищата към летището бяха видени потопени във вода, като някои богати водачи в първокласни коли се хвалеха, че „ плават “ по пътя си през касапницата. Свидетели на летището споделиха, че в зоната за очакване не е останало празно място, защото обезверените пасажери са се свили и са се подготвили за идната дълга нощ.

Най-натовареният въздушен център в света за интернационалните пасажери удостовери прекъсването на идващите в към 15:30 GMT, преди да разгласи " последователно обновяване " повече от два...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР