Снимки: Показаха трофея от Шампионската лига по футбол в София.

...
Снимки: Показаха трофея от Шампионската лига по футбол в София.
Коментари Харесай

Показаха трофея от Шампионската лига по футбол в София

Снимки:

Показаха трофея от Шампионската лига по футбол в София. Основни лица на събитието бяха голмайстор номер 1 в историята на националния тим по футбол Димитър Бербатов и заместник-кметът на София Мирослав Боршош, оповестява Българска телеграфна агенция.

Пред Националния замък на културата се изви опашка от почитатели, които ще имат опция да видят скъпия трофей и да се снимат с него. 

„ Подаряваме празник на всички дребни и огромни футболни почитатели в столицата. Щастлив съм, че София – европейска столица на спорта, е хазаин на купата на Шампионската лига “, сподели заместник-кметът Боршош. 

Заради своята дейна подготовка и спортни действия София получи за непрекъснато купата европейска столица на спорта. 



Купата на Шампионската лига ще бъде връчена на един всред Реал Мадрид или Ливърпул на 28 май, когато в Париж ще се изиграе финалът на Шампионската лига.

Бербатов сподели, че няма любимец във финала и не може да избере кой от двата тима да поддържа.

" На финала няма да поддържам никой. Просто желая да видя прекрасен мач. Играл съм и против двата тима. Едните ми взеха под носа купата, с другите имахме огромно съперничеството в Англия. Имат огромни футболисти, както и огромни треньори. Заслужават почитание и двата отбора. Дано не станем очевидци на отегчителен мач, въпреки че залогът е огромен и има такава възможност. Ако има голове и обстановки, за всички ще бъде по-хубаво “, сподели Бербатов. 

Той бе запитан дали ще участва и на утрешния край за купата на България сред ЦСКА-София и Левски. Бившият нападател на " алените " отговори утвърдително, само че добави, че ще резервира неутралитет в срещата, защото това се изисква от него в ролята му на претендент за президент на Българския футболен съюз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР