Снимки: Пламен Пертров, читателРаботата по инфраструктурата на Варна оставиха много

...
Снимки: Пламен Пертров, читателРаботата по инфраструктурата на Варна оставиха много
Коментари Харесай

Мнение и снимки в Петел: Паважът пред Щаба на ВМС във Варна е срамен, трябва повторен ремонт за сметка на фирмата

Снимки: Пламен Пертров, четец

Работата по инфраструктурата на Варна оставиха доста от жителите недоволни и неудовлетворени от качеството ѝ. Макар че огромните реконструкции са факт, на доста места те основават проблеми.

За един подобен сектор написа читателят Пламен Петров, който ни е изпарил и фотоси на проблематичните павета в региона към Щаба на Военноморски сили. " Петел " не един път е предавал коритиките на варненци към тази част от инфраструктурите, която съсдава проблеми на множеството водачи.



" Това са фотоси от положените павета след ремонт на ул.Преслав пред Щаба на флота, некомпетентна и некадърна работа. Трошим колите си, плащаме налози, кмете, осъзнай се и сезирай способените органи да предявят претенции към компанията реализатор. Надявам се още да има гаранция и да поправят недоразумението, което са сътворили. Следващата фотография е от кръговото на гаров площад, което е рисково с изключение на за коли,така и за пешеходци, в случай че решат инцидентно да се озонат там. Освен това не извършва функционалностите си да води водата след дъжд, това е и една от аргументите в този регион да бъде като море. Крайно време е да се вземат ограничения ", написа недоволният четец, който ни изпрати сбирката си от фрагменти на нередности.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР