снимки: Петел“Варна се готви да навлезе в същинските коледни празници

...
снимки: Петел“Варна се готви да навлезе в същинските коледни празници
Коментари Харесай

Фоторепортаж на „Петел“: Музика, танци и разходки край морето преди Бъдни вечер във Варна

снимки: „ Петел “

Варна се готви да навлезе в същинските коледни празници без сняг, само че със слънце и доста положително въодушевление. Спокойният и прелестен ден преди Бъдни вечер за мнозина е изпълнен освен с подготовка на празничната софра, само че и с приятни мигове край морето.

Почти всички, които се разхождат по Крайбрежната алея стопират на появилия се тази година ъгъл за релакс и съзерцаване на Северния плаж. Там е издигната красива елха, което стана мотив и млада двойка да употребява мястото за декор на своята сватбена фотосесия.



На бул. „ Владислав Варненчик “ пък можеше да се видят деца, които се пробват да изкарат някой и различен лев с подранило сурвакане.



Както всяка неделя, на входа на Морската градина до ФКЦ има запалянковци на българските национални танци, които вият хора. С гайда и акордеон пък улични музиканти огласят центъра, като понякога българските ритми и мелодии се сменят с по-ориенталски претекстове.





В ранния следобяд имаше време и за последни покупки от коледните базари в морския град. На някои от тях се предлага и домашна продукция, която постоянно оказва помощ да се ускори уюта по време на празниците, даже и обичайните гозби да не са приготвени персонално.

 Безценната непосредственост на морето пък постоянно работи добре, когато и последните дарове са приготвени и остава единствено да чакаш чудесата на Бъдни вечер и Коледа.





Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР