Снимки: ПетелТотално блокиран е районът около Шишковата градинка, където в

...
Снимки: ПетелТотално блокиран е районът около Шишковата градинка, където в
Коментари Харесай

Тотален хаос край Шишковата градинка! Живущите: Все едно сме най-големите престъпници в този град! Полицията ни гони денонощно, докато търсим място да паркираме

Снимки: „ Петел ”

Тотално блокиран е регионът към Шишковата градинка, където сега се прави замяна на подземната инфраструктура като част от огромен ремонт.

Както „ Петел ” писа, върху скъпите находки на това място е планувано да се направи " водно огледало ", а стойнността на плана е към 1,5 милиона лв.. 

Именно поради този план обаче работещите и живущите към Шишковата градинка са сложени в невъзможност.

Няма безусловно никакво място за паркиране, а полицията дебне непрекъснато, и на процедура, в случай че нямаш гараж, няма по какъв начин да имаш кола.

Живущи в близост разкриха за „ Петел ”, че са понижени с 80 % местата, на които се е паркирало.



Ако отидеш до Шишковата с кола в събота и неделя, паркирането лишава към 1-2 часа, през които се въртиш в кръг в уличките. Спреш ли, незабавно се появява служител на реда отнякъде.

„ Все едно сме най-големите нарушители в този град. Един занаятчия беше пристигнал на повреда в частен дом и 2 часа обикаляше, а полицията не му даваше дори да спре да изчака на индивида. Тотален блокаж е тук, защото на платените паркинги на „ Одесос ” и „ Черно море ” няма места, даже платени. Такова знамение не помня тук. ”, разяснява за „ Петел ” мъж, който живее в региона.

" Голямата облага ще е за двата частни паркинга, които са в близост на Черно море и на Одесос. Трябва да почерпят контролните органи и кмета, че са толкоз съзнателни и им оказват помощ на бизнеса. Спокойно могат да подвигат и 3 пъти цената за месечен абонамент и престой, в случай че не са го създали към този момент. В региона да имаш кола и да нямаш гараж към този момент е изцяло невероятно. На Дупката към този момент са вдигнали цената, само че нямало места и не се знаело докога ще е паркинг. ", разяснява различен човек в групата " Виждам те КАТ-Варна "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР