Снимки Петел“Отборът на Черно море започна зимна подготовка днес.Преди да

...
Снимки Петел“Отборът на Черно море започна зимна подготовка днес.Преди да
Коментари Харесай

Черно море започна тренировки, играч стана татко

Снимки „ Петел “

Отборът на Черно море стартира зимна подготовка през днешния ден.

Преди да изведе играчите за заниманието на „ Тича “, Илиан Илиев получи премията от церемонията „ Спортист на Варна “, на която „ моряците “ бяха оповестени за най-хубав тим в града за 2023 година.



Относно селекцията, Илиев призна, че желае да привлекат нападател и полузащитник. Това ще са чужденци, които сега играят за тимовете си в шампионатите, и по тази причина няма да е съдбовно, че ще дойдат по-късно, защото ще бъдат готови.



Илиев дефинира като спекулации публикаците, че пробват да спазарят Алекс Колев от Крумовград и бразилец от Черноморец Балчик, и разгласи, че в заниманията се включва и юношата на клуба Борис Стайков, който е ляв бранител и е роден през 2006 година.



Разбра се още, че Пабло Гарсия и Едгар Пашеко ще дойдат в идващите дни поради проблеми със самолетните полети. Същото се отнася и за Мишаел Алвес, само че при него повода е надалеч по-приятна. Жената на бразилеца му е родила дете и той е получил още няколко дни отмора, с цел да се порадва на рожбата си.



Междувременно преди първата подготовка шефът на Националния почитател клуб Черно море Иван Михайлов получи фланелка с подписите на всички играчи и бутилка квалитетно уиски от Илиан Илиев по случай 50-годишния празник, който отбелязва през днешния ден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР