снимки: ПетелГласувам за промяната, защото днес е изключително важно да

...
снимки: ПетелГласувам за промяната, защото днес е изключително важно да
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: „Гласувам за промяната и възхода на България“

снимки: " Петел "

„ Гласувам за смяната, тъй като през днешния ден е извънредно значимо да спрем дългия интервал на безвремие и да стартира възходът на България. Българска социалистическа партия е единствената партия, която през последните 4 години се стреми да промени ръководството, да спре корупционните практики и да върне нормалността в страната за всеки човек “.

Това сподели Борислав Гуцанов, втори в листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ в 3-ти МИР, откакто упражни правото си на глас В 171-а СИК във Варненската Четвърта езикова гимназия.  Той добави, че като варненец, мощно желае градът да се трансформира в перлата освен на България, а да може да се съпоставя с Барселона и Генуа.

„ Варна има тази опция. Тя може да бъде град-държава, с която да сме горди “, сподели още Гуцанов. Той разяснява и значимостта на машинния избор, който, съгласно него, лимитира мощно корпоративния и купения избор, като насочи и благодарностите си към Министерство на вътрешните работи и отрасловия министър за положените старания в тази тенденция.



„ Изключително значимо е младежите също да излязат да гласоподават - за своето бъдеще тук, в родината си, по този начин, както огромната ми щерка, която през днешния ден още веднъж е с мен! “, съобщи още вторият в листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ в 3-ти МИР. „ Призовавам всички млади българи да отидат до урните – дано дружно променим България! По-доброто й бъдеще е в нашите ръце “, сподели Сирма Гуцанова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР