Снимки: ОД на МВР-ВарнаДве наркооранжерии бяха разбити от полицията край

...
Снимки: ОД на МВР-ВарнаДве наркооранжерии бяха разбити от полицията край
Коментари Харесай

Две наркооранжерии бяха разбити от полицията край Варна

Снимки: ОД на МВР-Варна

Две наркооранжерии бяха разрушени от полицията край Варна. Акцията против разпространяването и производството на наркотични субстанции приключи с триумф.



Вчера при Специализирана полицейска интервенция на  криминалисти от ОДМВР - Варна, в къща в с. Долище  и гараж в с. Приселци, бяха разкрити две оранжерии за развъждане на растения от рода на конопа.



В първия парцел, населяван от 58- годишна варненка,  полицаите от бранш „ Наркотици “ откриха и иззеха към 360 бр.  растения в друг етап на напредък. При извършените процесуално-следствени дейности, са открити три пространства оборудвани с високотехнологични лампи, системи за климатизация и вентилация, влагоабсорбатори, машина за култивиране на „ готовата продукция “, голям брой торове и препарати.



В оранжерията в с. Приселци, криминалистите на Четвърто районно управление (на МВР) са разкрили 124 стръка от същото растение, аналогична на предходния случай техника и уреди. Мъжът, който е арестуван в с. Приселци за период до 24 часа, е на 69 години, също от регионалния град.

Действията по следствие на случаите не престават взаимно с Районна прокуратура.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР