Снимки: Нова телевизияРокадите в Нова телевизия продължават, става ясно от

...
Снимки: Нова телевизияРокадите в Нова телевизия продължават, става ясно от
Коментари Харесай

Нова телевизия се раздели с шефката на новините Миляна Велева. Илия Дафов я сменя

Снимки: " Нова телевизия "

Рокадите в " Нова телевизия " не престават, излиза наяве от известие от медията. Считано от 26 януари 2021 година Миляна Велева, която се причисли към екипа през 2019 година, към този момент не е шеф Новини и настоящи излъчвания. NOVA благодари на Миляна за нейната всеотдайна работа и ѝ пожелава триумф в бъдещите инициативи.

Илия Дафов заема поста Главен продуцент Новини и настоящи излъчвания в NOVA. Като част от мениджърския екип на медията, той ще ръководи цялостната тактика за развиване на новините и публицистиката в малкия екран. Професионалният път на Илия Дафов е тясно обвързван с NOVA - на утринния блок в медията той посвещава 13 години. Започва кариерата си през 2008 година като кореспондент в „ Здравей, България “, а по-късно става редактор. В последните 5 години е продуцент на утринния блок, прецизира " 24 часа ".

„ Изключително доста се веселя, че публицист като Илия Дафов, построил своята професионална кариера само в NOVA, ще е новият Главен продуцент Новини и настоящи излъчвания. С опита, който има и уважението, с което се употребява от сътрудниците си, имам вяра, че новините и публицистиката на NOVA ще надградят доверието у нашите фенове. Неговото предопределение е част от тактиката ни да развиваме одобрени имена, получили своя професионален опит и потвърдили качествата си в нашата медийна група “, съобщи Николай Андреев, Главен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

Иван Христов – различен дълготраен кадър на NOVA, ще бъде новият изпълнителен продуцент на “Здравей, България “. Той е част от екипа на медията от 2007г.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР