Снимки: Народен спортВ кабинета на председателя на Общинския съвет на

...
Снимки: Народен спортВ кабинета на председателя на Общинския съвет на
Коментари Харесай

Стана ясно кога ще има сесия за Спартак и какво ще се случи, ако бутнат още седалки на стадиона му 

Снимки: " Народен спорт "

В кабинета на ръководителя на Общинския съвет на Варна Тодор Балабановя се състоя среща сред него, Янко Станев, шефът на Управителния съвет на футболния Спартак Стефан Калименов, зам.-председателя Евгени Балев и членовете на управата Красимир Зафиров и Марин Димитров.

Постигната бе сделка, че в случай че ремонтът на бул. " Васил Левски " засегне още седалки от трибуните на стадион " Спартак ", ще бъде вдигната нова естрада. В противоположен случай ще се инсталират нови седалки на мястото на бутнатите.



На срещата бе доказано, че на 24 или 25 януари ще се състои по този начин дълго предстоящата изключителна сесия на Общинския съвет за проблема " Спартак ". На нея би трябвало да бъде взето решение за преобразуването на Спортен комплекс " Спартак " АД, като за задачата от компания " Инжстрой " ще входират писмо в общината на следващия ден или вдругиден.



След преобразуването на Спортния комплекс общината ще си върне собствеността върху стадион " Спартак " и прилежащите му площи и ще ги отдаде безплатно за прилагане на клуба.



Тъй като има юридически условия по цялата процедура, които ще лишават два месеца, окончателното решение за преобразуването на състезателен комплекс АД ще се вземе на постоянна сесия на Общински съвет през март или април.



За " Петел " шефът на УС на Спартак Стефан Калименов заяви още, че клубът ще подпише контракт с " Инжстрой ", с цел да кандидатства пред страната за отпущането на 1 милион лв. за реконструкцията на стадион " Спартак ". Както е известно, парите бяха обещани персонално от Бойко Борисов и Красен Кралев.

" Дано всички обещания по време на днешната среща станат действителност ", пожела Калименов.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР