Снимки на мъж, забелязан на мястото на последния стенопис на

...
Снимки на мъж, забелязан на мястото на последния стенопис на
Коментари Харесай

Това Банкси ли е? Феновете смятат, че са забелязали художник на графити в снимки на произведения на изкуството

Снимки на мъж, видян на мястото на последния стенна живопис на Banksy, провокираха спекулации от почитателите на графитите, че потайният художник може да е счупил корицата.

Снимка, направена през уикенда на зеления стенна живопис във Финсбъри Парк в Лондон, демонстрира мъж с прошарена коса, който поразително наподобява на мъжа, за който се счита, че е Банкси. Снимките, направени в 10 сутринта на 23 март, са направени тъкмо пред най-новата стенна живопис на Банкси във Финсбъри Парк, Лондон. Те изобразяват мъж с побеляла коса и черти, сходни на Робин Гънингам – мъжът, за който мнозина считат, че е същинската идентичност на Банкси.

Отдавна се приказва, че Бристолският Робин е индивидът зад псевдонима след направена фотография в Ямайка през 2004 година твърди, че демонстрира лицето на художника за първи път. На фотографията, оповестена за първи път на първа страница на Mail on Sunday през 2008 година, в която се твърди, че вестникът е разобличил художника, може да се види мъж с очила и къдрава коса, който гледа извъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР