Снимки и видео: БлицМайката на Йоан Матев - Сребрина Гаджева,

...
Снимки и видео: БлицМайката на Йоан Матев - Сребрина Гаджева,
Коментари Харесай

Майката на Йоан Матев: Има обрат в делото за убийството на Георги, Патрик е подписал самопризнания, че е извършил престъплението

Снимки и видео: Блиц

Майката на Йоан Матев - Сребрина Гаджева, бе безапелационна пред кореспондент на Блиц, че синът й не е умъртвил Георги Игнатов в Борисовата градина.
``
реклама

Престъплението стана на 2 юни 2015 година, а Матев е главен обвинен по делото. Днес 7 очевидци дадоха показания в Софийски градски съд.

" За мен от днешните разпити се трансформираха някои неща. Има признания на Патрик (затворникът, който първо съобщи, че е умъртвил Георги, само че след това се отметна). Има експертиза, която потвърждава, че той е подписал тези признания. Експертът, обаче, не идва на второ следващо съвещание да даде показания, макар, че е постоянно свикан. Чухте свидетелските показания, че има писмо, в което Патрик признава, че е направил закононарушението. Не мога да кажа за какво Патрик се отхвърли от показанията си. На предното съвещание той не пожела да даде показания, само че на база на експертизата се виждат неговите признания. Според мен това е поврат в делото, само че някои медии още се вършат, че не знаят защо става въпрос ", съобщи пред БЛИЦ Гаджева.



По времето на самото съвещание тя постоянно идваше при своя наследник, с цел да прецизират елементи към процеса. " Комуникираме, тъй като аз, с изключение на като негова майка, съм и негов бранител. Той се усеща добре, до колкото е допустимо в тази обстановка, в която той е наклеветен. Ние сега не желаеме по лека мярка за неотклонение. Искаме делото да върви и да излезе истината, тъй като считаме, че това не се случва досега ", приключи пред БЛИЦ Сребрина Гаджева.

Днес в съда дадоха показания двама очевидци, които са лежали в следствения арест на Г.М. Димитров в една килия с Патрик Първев, който получи присъда от 6 години затвор за това, че е пребил 3-годишно дете. През 2018 година той изненадващо даде показания пред проверяващите, че той е килърът на Георги.



Тогава излиза наяве, че месец след престъплението в Борисовата година Патрик попада в ареста на националното разследване. И до момента в който полицията търси обвинен, младежът признава, че той е килърът.

Пред съда обаче Патрик изрично отхвърля, че има нещо общо с убийството. Разказва, че съкилийниците му са го тормозили, тъй като им замязял на самотния бегач от парка, търсен от управляващите.

Така под напън Първев разказал, че е взел 2000 лв., с цел да прободе смъртоносно Георги Игнатов. А след това се отметнал от думите си. Един от очевидците през днешния ден Мариан Тодоров удостовери показанията си, че Патрик признал, че умъртвил младежа в парка преди четири години. В следствието Първев, който бил хомосексуалист обяснил, че видял по какъв начин Жоро се прегръща с момиче на скамейка, извадил нож и, налегнат от гняв, го наръгал. След това е тичал през Борисовата градина, след две директни е спрял да бяга, по-късно се е прибрал у дома, а по блузата му имало кръв.

Патрик даже написал писмо, в което признал за закононарушението и го предал на надзирателите в следствието на " Г.М. Димитров ". По-късно обаче писмото изчезнало.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР