Снимки и видео: БлицБългария се прости с големия актьор Иван

...
Снимки и видео: БлицБългария се прости с големия актьор Иван
Коментари Харесай

България плаче! Близки и приятели изпратиха с аплодисменти Иван Ласкин в последния му път

Снимки и видео: Блиц

България се елементарни с огромния артист Иван Ласкин. Той издъхна точно на Богоявление на 48 години. Той прекара последните 10 дни в реанимацията на ВМА с тежка чернодробна непълнота и потребност от трансплантация.

Цяла България скърби за загубата на артиста. Църквата „ Свети Седмочисленици ” се оказа тясна за всички близки, другари и фенове на Ласкин, които желаеха да се поклонят пред тленните му остатъци, написа Блиц.

Аня Пенчева и Ники Кънчев бяха едни от многото хора, който през днешния ден бяха пред храма „ Свети Седмочисленици ” в столицата, с цел да си кажат последно довиждане с артиста Иван Ласкин. Редом до брачната половинка на Ласкин - Александра Сърчаджиева бе и Силва Зурлева. На поклонението бе и Ути Бъчваров, който бе добър другар с Ласкин.

Пред тленните остатъци на артиста се поклониха и Андрей Слабаков, жена му Ернестина Шинова и някогашната депутатка от Атака Калина Крумова. Цветя в памет на Ласкин донесе и артистът Славчо Пеев. Сред пристигналите да изпратят Ласкин в последния му път са и министърът на културата Боил Банов, Вежди Рашидов, Ники Кънчев, Калин Сърменов и други известни персони от България.

След поклонението всички излязоха отвън храма и изпратиха артиста в последния му с овации.

 



 

 

 

 

 

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР