Снимки: ГСК Интерком груп-Черноморски юнакОбщо 37 медала спечелиха състезателите на

...
Снимки: ГСК Интерком груп-Черноморски юнакОбщо 37 медала спечелиха състезателите на
Коментари Харесай

37 медала за варненските юнаци от турнира за Купата на България по спортна гимнастика

Снимки: ГСК Интерком груп-Черноморски левент

Общо 37 медала завоюваха състезателите на варненския клуб по спортна гимнастика   " Интерком Груп - Черноморски левент " от шампионата за Купата на България, който се организира в Пловдив на 18 и 19 март. 15 от оценките са златни, 12 сребърни и 10 бронзови, заяви основният треньор на клуба Тодор Тодоров. 

Състезателите заеха първо място отборно във всички възрастови групи и при двата пола, като при дамите вторият тим на клуба зае второ място. 

7 медала за клуба завоюва Божидар Златанов при младежите. Той заслужи златото в многобоя, както и на кон с гривни, халки, прескок и успоредка, със сребро се окичи на земя, а с бронз на висилка, където победи съотборникът му Раян Радков. Радков завоюва също сребро на кон с гривни и успоредка и бронз в многобоя. 



4 медала в актива на " юнаците " добави и Радослав Рачев при мъжете. Той победи на прескок и висилка, на кон с гривни се подреди втори, на успоредка трети и зае четвърто място в многобоя. Живко Стоянов завоюва бронз на висилка в същата възрастова група, а Светослав Ангелов завоюва сребро на халки и се подреди седми в многобоя. 

Стоян Гетов заслужи сребро на кон с гривни при юношите старша възраст. Четвърто място в многобоя в тази възрастова група зае Теодор Тодоров, пето - Симеон Димитров и седмо - Алекс Иванов. 

Златен орден на земя при кадетките заслужи състезателката на варненския клуб Никол Колева, тя се подреди трета в многобоя. Ивон Стоянова остана втора на земя и пета в многобоя. Седма в многобоя се подреди Юлия Чомакова. 

При девойките старша възраст Андреа Христова завоюва 3 бронзови медала - в многобоя, на прескок и на земя. Един сребърен орден на прескок в същата възрастова група добави Мишел Арабаджиева, която зае и пето място в многобоя. 

При дамите 2 сребърни медала завоюва Нели Тодорова - в многобоя и на земя. 2 бронзови оценки заслужи Ива Баракова - на прескок и на греда. 1 сребърен и 1 бронзов орден в актива на " Интерком Груп - Черноморски левент " при дамите добави Мирослава Димитрова - трета в многобоя и втора на прескок. Четвърта в многобоя се подреди Вероника Колева, пета - Бояна Бонева, седма - Теодора Ставрева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР