Снимки Getty ImagesКърлингът е много специфичен спорт и едва ли

...
Снимки Getty ImagesКърлингът е много специфичен спорт и едва ли
Коментари Харесай

Най-красивата жена на Олимпиадата в Пьонгчанг

Снимки Getty Images

Кърлингът е доста характерен спорт и надали може да бъде присъединен към атрактивните такива, само че това беше до скоро. 25-годишната Анастасия Брезглова от Русия прикова погледите в невероятните си очи и накара хиляди да следят какви са разпоредбите на играта. Преди 10 години Анастасия вижда реклама на кърлинг клуб и взема решение да опита. Оказва се, че има естествен гений да изпраща камъните в " дома " (така се назовават концентричните кръгове на пистата за кърлинг). 

Тя обаче не е просто красиво лице. Бризгалова има магистърска степен по " Физическо образование, спорт и здраве " от университета в Санкт Петербург, заяви bTV. Освен това е щастливо омъжена от към година! При това брачният партньор ѝ - Александър Крушелницки, също има орден от олимпийски игри. Всъщност, това не е никаква изненада, защото двамата се състезават в смесените двойки. На 12 февруари в фамилната им сбирка ще бъде добавен и бронза от Пьонгчанг. 



Той ще прави компания на двете международни трофеи от 2016 г.В Южна Корея обаче двамата състезатели не съумяха да изпитат същото възприятие като на международните шампионати. Те няма да могат да видят съветския байрак по време на награждаването, макар че оценката е първо за родината им в този спорт от олимпийски игри.

© Actualno.com
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР