Снимки - галерия Тереза ЗиковскаЧували ли сте за Карта на

...
Снимки - галерия Тереза ЗиковскаЧували ли сте за Карта на
Коментари Харесай

Деца представят в изложба мечтите си

Снимки - изложба " Тереза Зиковска "

Чували ли сте за Карта на фантазиите - всичко, което желаете да се ви се случи, изобразено на хартия. Утре ще можете да видите доста такива в галерия.

" Ето, настъпи моментът, в който ще споделим с вас нашите безредици и фантазии, въображението си и представите за един идеален свят, изпълнен с топлота, цветове, сбъдване и наслада! " - споделят дребните създатели от детската школа на художничката Тереза Зиковска. 





Ето какво описват още учениците от разнообразни възрасти:

" Картата на мечтитe ни водеше и ние нарисувахме нашия остров, където се усещаме прелестно понесени на крилете на изкуството!
С наслада споделям, че на откриването на изложбата ще представим книжно издание, което отразява нашия магически път! Тази брошура ще остане безценен спомен за всяко дете!

Групата " Слънчеви зайчета откриват нови светове " се събра преди 14 години. " Името си измислихме като всеки даваше разнообразни прделожения, пишехме, рисувахме, играхме, до момента в който единомислещо взехме решение, че сме слънчеви зайчета, които откриват светове! "



" Децата са вярата в нашето бъдеще, нашата вяра и обич. Те са покрай светлината, сърцата им са живи и единствено от нас зависи да им позволим да запазят детското и изобретателното отношение към живота. Ако сторим това, те ще създадът един нов, хубав и кротичък свят.



Като едно пораснало, само че съхранило се дете, аз боготворя да създавам с децата, да играя с тях, да беседвам, предавайки моите занния и опит, да бъда залята от извора на чистотата и обичта! " - споделя художничката. 

Картата на фантазиите или по този начин нареченият Вижън ръб (vision board) съставлява образно показване на това, което желаете да постигнете в живота си. Това е нещо като фотография на вашата действителност след например, шест месеца или една година. Зрителното поле, на което осъществяваме концепцията си може да съдържа фотоси, изображения, знаци, думи, рисунки, знаци – всичко, което би ви помогнало да пресъздавате, да видите напълно действително, да почувствате своята действителност след времето, за което сте го създали, да вземем за пример, една година.


Идеята подкрепя организацията на позитивните и градивни мисли за реализиране на оптимални резултати в реализиране на заложените цели.



Предстои галерия на детските фантазии, оповестени в брошура, в комбиниране с картини на тяхната ръководителка Тереза Зиковска с овации от Община Варна за концепцията и постигнатото. 



Мястото е едноименната изложба на художничката, а датата и часът - 14.12.2023г. от 18 часа. 
В случай на продажби, средствата ще отидат за подкрепяне на детската школа с материали за развиването на младите гении.





Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР