Снимки: ФлагманНепълнолетно момче е откарано преди минути с линейка от

...
Снимки: ФлагманНепълнолетно момче е откарано преди минути с линейка от
Коментари Харесай

Писъци огласиха бургаския квартал „Славейков”! 17-годишен ученик е...

Снимки: Флагман

Непълнолетно момче е откарано преди минути с кола за спешна помощ от паркинга пред бл. 44 в жк „ Славейков ”, който е единствено на метри от СУ „ Константин Преславски ”. Това оповестиха очевидци на случилото се. 

Живеещи в региона бургазлии забелязали по какъв начин група възпитаници пушат някаква цигара, след което един от тях примрял. Свидетели незабавно алармирали на тел. 112, като за минути на мястото пристигнала полиция и кола за спешна помощ. Младежът е открит в безсъзнание и незабавно е откаран в болничното заведение, написа Флагман.

„ Видяхме някакви деца до входа. Пушеха нещо, не знам какво тъкмо, само че ми направи усещане, че няколко души дърпаха от една цигара. Изведнъж едното дете се строполи на плочките. Създаде се някаква блъсканица, чуха се писъци! Веднага се обадихме на тел. 112 ”, заяви една от свидетелките, която е изпратила и фотоси, написа Блиц.


          Случката провокира сериозна блъсканица в региона

Пострадалият е 17-годишен бургазлия. Проверява се дали той не е пушил от доста рисковата дрога, известна като „ чай ”. На този стадий не се оповестява за други потърпевши след случката.

Страшното е, че чайовете за пушене са синтетични опиати, които влизат в категорията „ дизайнерска дрога “. Те се продават свободно в профилирани магазини, само че за управляващите е доста мъчно да лимитират разпространяването им, защото основателите им непрекъснато сменят химическата формула. В България те са на „ пазара “ още от 2008 година

Ефектът им е временен, само че доста мощен. Може да докара до халюцинации, само че и подвига кръвното, застрашавайки сърцето. Предозиране с сходни опиати води до рискови последствия за здравето, в това число гибел. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР