Снимки флагман.бгКлошари се самонастаниха в една от най-красивите и луксозни

...
Снимки флагман.бгКлошари се самонастаниха в една от най-красивите и луксозни
Коментари Харесай

Клошари се внедриха и заживяха в подземен паркинг на луксозна сграда в центъра на Бургас

Снимки флагман.бг

Клошари се самонастаниха в една от най-красивите и първокласни здания в центъра на Бургас. Групата бездомници живее на второто равнище на отоплем под земята паркинг и си устройва шумни запои, алармират Флагман.бг живущи в постройката.

„ Днес към 12:30 часа чух недоверчив звук от мъжки гласове. Приближих се и видях окаяни възрастни хора, които се наливаха с алкохол. Бяха се натръшкали по седалките и издаваха несъответстващи звуци. Някои от тях имаха стомашни проблеми. Със сигурност са тук отдавна, само че са били тихи и не сме ги забелязали. Автомобилните седалки са пренесени в най-отдалеченото място на паркинга ”, това сподели пред наш кореспондент съветска гражданка, наемател на парцел в постройката.


Клошарският ъгъл в постройката със седалките преместени от неканените посетители


Уляна, която живее в постройката ги е забелязала през днешния ден към 12:30 часа

Билдингът не е със свободен режим на достъп и не излиза наяве по какъв начин клошарите са успяли да обхванат във вътрешността му. Очевидно са показали досетливост и под претекст са съумели да се внедрят в подземния паркинг през жилищната част.

Обитателите на постройката разясняват, че все още няма различен сходен случай. Но сигурно ще би трябвало в бъдеще да се демонстрира по-голяма зоркост, с цел да се избегнат последващи опити за населване на подземното пространство от бездомници.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР