Снимки ФейсбукФеновете на Нона и Даниел, които получиха най-малък брой

...
Снимки ФейсбукФеновете на Нона и Даниел, които получиха най-малък брой
Коментари Харесай

Фенове на изгонени от „Денсинг старс: Зрителският вот може да погуби всеки

Снимки Facebook

Феновете на Нона и Даниел, които получиха минимален брой точки нощес и споделиха „ довиждане “ на вълнуващото премеждие „ Денсинг старс “, изригнаха в тяхна отбрана с вълна от мнения в обществените мрежи.

В тях потребителите дефинират двамата танцьори за прелестни и считат, че несправедливо са напуснали толкоз рано танцувалното шоу.

Има и такива, които недоволстват, че зрителският избор може да погуби всеки, защото точно той, а не оценките на журито са определящи за това кои да продължат присъединяване си на сцената и кои да продължат да го гледат като почитатели.



Иначе е несъмнено, че със забележителния си прогрес и гения, който показаха, Нона и Даниел без подозрение ще оставят ярка диря в „ Денсинг старс “.

С всяка стъпка от своя кукистеп двамата показваха разкоша и артистичността, присъщи за кино лентата „ Кабаре “,  и техният танц беше освен техника, само че и история, които оживя пред очите на присъстващи и фенове.  

В последна сметка Нона и Даниел напуснаха в „ Денсинг старс “, а съгласно множеството прогнози при започване на другата седмица ще ги последват Свилен и Йовита.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР