Снимки Фейсбук/Анна Димитрова, Фейсбук/Димитър ДимитровВарненецът Христо Христов, който днес стана

...
Снимки Фейсбук/Анна Димитрова, Фейсбук/Димитър ДимитровВарненецът Христо Христов, който днес стана
Коментари Харесай

Бащата на Христо Христов след среброто: Имаше проблем с плешката, но е голям боец

Снимки Фейсбук/Анна Димитрова, Фейсбук/Димитър Димитров

Варненецът Христо Христов, който през днешния ден стана европейски вицешампион по повдигане на тежести за мъже в категория до 109 кг, е вдигал с болки в Москва. Това разкри за " Петел " неговият татко, бившият щангист Димитър Димитров.

Христо имаше проблеми с плешката, чух се сутринта с него преди надпреварата, още го болеше. Но той е голям боец и го сподели. На тренировки е имал и по-добри достижения и в случай че не беше тази травма...Но аз съм доста съм удовлетворен, въпреки всичко това му беше второ европейско при мъжете. Важното е, че върви напред. Поздравявам него и треньора му Живко Николов, че с помощта на тях се почувствах специален баща и горделив българин, сподели Димитър Димитров.

Разговарях с Ицо и след надпреварата. Беше отчаян, тъй като още веднъж остана единствено на един кг от първия, както и на Младежката олимпиада в Буенос Айрес. Но аз му споделих, че във всяка борба се пуска кръв и да гледа напред. След месец и половина следва международно до 20 години в Ташкент. Ако стане първенец, най-вероятно ще се класира за Олимпиадата в Токио, съобщи още Димитър Димитров.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР