Снимки ФБВарненският Боил показа за пореден път защо е най-добрия

...
Снимки ФБВарненският Боил показа за пореден път защо е най-добрия
Коментари Харесай

Боил показа защо е най-добрия клуб в родния кикбокс

Снимки ФБ

Варненският Боил сподели за следващ път за какво е най-хубавия българския клуб в кикбокса.

Възпитаниците на Красимир Кирилов бяха на висота в най-масовия жанр - лоукик, и завоюваха Отборната Купа на най-силното държавно състезание в историята на този спорт у нас от основаването му, което се организира в Стара Загора.

В проявата присъединяване взеха 466 състезатели от 58 клуба, а СКБИ БОИЛ пусна 21 кикбоксьори във всички възрастови групи.



Те извоюваха 7 златни, 3 сребърни и 3 бронзови медала, което им разреши да завършат преди всичко в отборното класиране. Втори остана СК Вокил Варна, а трети - Семеен кодекс Шуменска Крепост.

Любопитно е, че за първи път от основаването на федерацията срещите се организираха на 3 кръга и основни настоящи лица в тях бяха извънредно мощни и готови състезатели.

Ядрото на тима на Боил пък е от възпитаници в Спортно учебно заведение “Георги Бенковски ” Варна, като първенци в категориите си станаха: Максим Петров, Артем Калиев, Милен Миленов, Кристиян Адамов, Маргарита Парпулова, Пресиян Георгиев и Росен Шеев, а със сребърни оценки се окичиха Никола Христов, Йоана Йорданова, Симеон Радев, Християн Михалев, Димитър Атанасов и Кристиян Христов.



След триумфа основният треньор на Боил Красимир Кирилов изрече специфични благодарности на родителите, които са непроменяемо с клуба във всеки шампионат, както и на всички съидейници и на спонсорите на клуба.

Продължаваме подготовката за надпреварите от интернационалния календар на WAKO и държавните шампионати и шампионати. Не на последно място желая да благодаря и на сплотения треньорски екип, в който са също Христо Калчев, Неделчо Топалов, Здравко Василев и Жельо Димов, съобщи Кирилов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР