Снимки читателка ПетелКакто Петел писа по-рано днес, ремонтите на ключови

...
Снимки читателка ПетелКакто Петел писа по-рано днес, ремонтите на ключови
Коментари Харесай

Тъжна гледка във Варна! Опънаха знамена навсякъде по улиците да покажат, че са патриоти, но картинката е потресаваща

Снимки читателка " Петел "

Както " Петел " писа по-рано през днешния ден, ремонтите на основни места във Варна може и да не са завършили, само че към този момент имат декорация. Български, европейски и общински знамена са опънати по главните булеварди на града.

След няколко ветровити часа обаче, знамената към този момент са скъсани, снима читателка на " Петел ". Не е ясно по какъв начин тъкмо е било планувано да бъдат съхранени при " варненските " метеорологични условия. 



Практиката пътните прави да се украсяват по този метод не е нова. В минали години обаче това се случваше най-много при посрещането на държавни глави в резиденция Евксиноград, като се поставяха съответните държавни знамена.



Сега очевидно от общината са сметнали, че знамената могат да се сложат и просто по този начин, за красота, а не по съответен мотив. Все отново дано напомним, че тази година Варна се радва на рекордно висок локален бюджет... 







ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР