Снимки chernomorepfc.bgЧерно море победи Берое с 2:1 на Тича и

...
Снимки chernomorepfc.bgЧерно море победи Берое с 2:1 на Тича и
Коментари Харесай

Черно море прекъсна черната серия, Зе Гомеш вкара първия си гол за моряците

Снимки chernomorepfc.bg

Черно море победи Берое с 2:1 на " Тича " и прекъсна черната си серия от четири мача подред без победа и вкаран гол. В 21-вата минута За Гомеш откри резултата след пас на Родриго и това бе първият гол за португалеца за " моряците ". В 50-ата минута Родриго направи 2:0 от дузпа, направена от Илиан Илиев. В 74-тата минута резервата на заралии Октавио върна едно попадение и понижи резултата.

Черно море игра мощно първо полувреме, в което имаше превес.

Първата рискова обстановка се откри пред Зе Гомеш от " моряците ". Нападателят от Гвинея-Бисау изстреля топката по тревата, само че стражът на гостите Генадий Ганев изби в корнер.

В 12-ата минута украинският вратар на Берое направи още едно избавяне, по-ефектно от първото. Ганев спря подъл изстрел с глава на Влатко Дробаров и още веднъж резервира равенството, написа Спортал.бг.

В 21-вата минута Родриго направи мощна офанзива отдясно и откри с прострелно подаване Гомеш, който от близко наказа Ганев - 1:0 за " моряците ". Това беше първи гол за нападателя с екипа на варненския тим. От Берое стачкуваха за нарушаване против левия бек Александър Василев при акцията на Родриго. Скоро по-късно Василев беше заменен, защото се оказа, че носът му е строшен. 

С това забавните обстановки пред двете порти за първите 45 минути се изчерпаха и двата състава се отдръпнаха на отмора. В 48-ата минута Мартин Камбуров потърси мрежата с лек удар и Иван Дюлгеров успя да отбие. 

В 50-ата минута Илиан Илиев - младши проби в наказателното поле на гостите и бе фаулиран от Александър Цветкова. Реферът Георги Димитров отсъди 11-метров углавен удар за варненци, трансфорат в гол от Родриго за 2:0.

В 73-ата минута топката се отби в горната греда на вратата на " моряците ", а резервата Октавио понижи с добавка - 2:1. Повторението сподели, че футболистът на Берое е в засада, която не беше маркирана от страничния арбитър.

Състави:

Черно море:  Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Стефан Станчев, Влатко Дробаров, Цветомир Панов, Файсел Касми, Васил Панайотов, Илиан Илиев - младши, Стефан Велев, Родриго, Зе Гомеш.
 

Берое:  Генадий Ганев, Мезаг, Александър Цветков, Гаюс Макута, Ибрахима Конте, Илиас Хасани, Александър Василев, Стив Фуртадо, Кийлън Лебон, Еривалдо, Мартин Камбуров.

Снимки вижте

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР